Facebook Pixel Πάλι εκτός ο Σνάιντερ
| 2012-12-07 23:24:00

Πάλι εκτός ο Σνάιντερ

Πάλι εκτός ο Σνάιντερ

Οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή της Ιντερ για το κυριακάτικο ματς με τη Νάπολι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι μηδαμινές καθώς την Παρασκευή δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων.

Οι σχέσεις του Ολλανδού άσου με τους Νερατζούρι είναι στο χειρότερο σημείο αυτή τη στιγμή μετά από όσα έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες και με δεδομένο ότι ο ίδιος δε δείχνει διάθεση να υπογράψει νέο συμβόλαιο, τα πράγματα δε βελτιώνονται...


Ο Αντρέα Στραματσιόνι, θέλοντας ουσιαστικά να «αθωώσει» τη διοίκηση και να πάρει πάνω του το θέμα, είπε πριν λίγες μέρες ότι η απόφαση να μην αγωνίζεται ο Σνάιντερ δεν είναι του Μάσιμο Μοράτι αλλά δική του... Αυτή τη φορά, ενόψει του αγώνα με τη Νάπολι, ο προπονητής δε θα δυσκολευτεί να αφήσει εκτός τον Ολλανδό καθώς την Παρασκευή δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε αλλά όπως γράφει και η Gazzetta dello Sport, που σε ό,τι αφορά Ιντερ είναι πάντα σωστά ενημερωμένη, το θέμα του Σνάιντερ μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους Νερατζούρι αν δε λυθεί τον Ιανουάριο.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές έχουν... κουραστεί από αυτή την κατάσταση και παράλληλα προκαλείται αβεβαιότητα σε άλλους με υψηλά συμβόλαια, όπως για παράδειγμα ο Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Βάλτερ Σάμουελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags