Facebook Pixel «Η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια...»
| 2012-12-08 20:52:00

«Η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια...»

«Η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια...»

Με την... μπάλα που δεν έμπαινε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ τα έβαλε ο Γιώργος Παράσχος, μετά την ήττα του Λεβαδειακού στην Τούμπα με 1-0.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Λεβαδειακού :

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, παλέψαμε με νύχια και με δόντια να πάρουμε τον βαθμό, κάναμε κάποιες ευκαιρίες, ειδικά στην αρχή, που επιβληθήκαμε στα πρώτα 20 λεπτά, αλλά δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε τα κέφια. Αν βάζουμε το γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Ο ΠΑΟΚ γύρισε πιο καλά πίσω, πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και με την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τους ποιοτικούς παίκτες που έχει, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες, έφτασε στη νίκη. Εμείς δεν μπορέσαμε να βρούμε λύσεις.

Ξέραμε πόσο επικίνδυνα είναι τα φάουλ έξω από την περιοχή μας, ειδικά με τον Λίνο, που είναι μισό γκολ, αλλά δεν μπορέσαμε να το αποφύγουμε. Το σημαντικό στο παιχνίδι, ήταν αυτό το γκολ του Λίνο.

Για μας ήταν μεγάλη απώλεια ο Πόι, που τραυματίστηκε, γιατί είναι ένας επιθετικός, που μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει την ατομική ενέργεια. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, πάλεψαν όσο μπορούσαν.

Εμείς χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, γιατί μας λείπει το εύκολο γκολ. Αν και κάνουμε πολλές τελικές προσπάθειες, δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Θα δούμε αν μπορούμε να πάρουμε έναν παίκτη τον Ιανουάριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags