Facebook Pixel «Βλέπω και θέλω νίκη Ολυμπιακού!»
| 2012-12-08 22:50:00

«Βλέπω και θέλω νίκη Ολυμπιακού!»

«Βλέπω και θέλω νίκη Ολυμπιακού!»

Τον Ολυμπιακό θέλει νικητή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Ζεάν Μακούν λόγω του "ερυθρόλευκου" παρελθόντος.

Ο Ζαν Μακούν σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr εκτιμά πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει στο ΟΑΚΑ ενώ αναπολεί τις στιγμές που έζησε στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο των ερυθρολεύκων!


- Ζαν καλησπέρα από την Ελλάδα. Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ σε ένα ακόμα ντέρμπι. Ποιά είναι η εκτίμησή σου για το ματς;

Για μένα ο Ολυμπιακός έχει μία πολύ καλή ευκαιρία αυτήν την στιγμή να κερδίσει το παιχνίδι και πάρει ακόμα πιο μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσωπικά βλέπω νίκη του Ολυμπιακού διότι πολύ απλά είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

- Πως περιμένεις να είναι ο Παναθηναϊκός σε έναν τέτοιο αγώνα μετά την Τότεναμ;

Η αλήθεια είναι πως έκανε καλό παιχνίδι με την Τότεναμ. Προσπάθησε πολύ και έχασε ουσιαστικά το ματς προς το τέλος. Όμως ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις. Είναι ανεβασμένος, είναι καλύτερος και εκτιμώ πως όχι μόνο θα νικήσει την Κυριακή αλλά και θα πάρει και δίκαια τον φετινό τίτλο. Για μένα είναι το πρώτο φαβορί.

- Τι είναι αυτό που κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει σε σχέση με τον αντίπαλό του;

Είναι καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Ως σύνολο είναι σαφώς ανώτερος από τον Παναθηναϊκό. Επομένως είναι λογικό να έχει το... πάνω χέρι σε μία τέτοια σημαντική αναμέτρηση για εκείνον όπου πρέπει να πάρει τη νίκη.

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags