Facebook Pixel «Δεν παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο...»
| 2012-12-09 00:00:00

«Δεν παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο...»

«Δεν παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοιο γήπεδο...»

Έξαλλος με την απόφαση των διαιτητών να διεξαχθεί το παιχνίδι της Κέρκυρας με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, παρά την ακαταλληλότητα του γηπέδου λόγω της βροχής, ήταν ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχασε 2-0 επειδή δεν είχε τύχη.

«Πρώτα από όλα θα πρέπει να πω ότι είναι απαράδεχτο που έγινε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι όσοι αποφάσισαν να γίνει το παιχνίδι δεν σέβονται τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι παίκτες. Δεν γίνεται να παίζεται ποδόσφαιρο σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λόγω των καιρικών φαινομένων», είπε αρχικά ο Άκης Μάντζιος.

Και συνέχισε: «Σήμερα το παιχνίδι πήγε καθαρά στη δύναμη, την προσωπική μονομαχία και την τύχη. Στα δύο πρώτα στοιχεία ως τη στιγμή που δεχθήκαμε το γκολ ήμασταν κατά κράτος καλύτεροι από τα Γιαννινα αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μιλάω για την τύχη γιατί από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ, όπως και το δεύτερο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν δύσκολο να επανέλθουμε και με τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Η προσπάθεια έγινε κι από τους 22 ποδοσφαιριστές, προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Δεν έχω παράπονα από τη διάθεση των παικτών μου. Προχωράμε, έχουμε ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό για να κλείσει ο γύρος και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, τι ενισχύσεις θα μπορούμε να έχουμε για να προχωρήσουμε και πως θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Για το αν θα ενισχυθεί η ομάδα του, ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο να βρεις το Δεκέμβριο μήνα, ειδικά εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε μεταγραφές παρά μόνο μία άνω των 24, ελεύθερο και καλό παίκτη. Κάτω των 24 πρέπει να βρούμε παιδιά που να μπορούν άμεσα να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι δύσκολο το πλάνο, δεν είναι εύκολο, αλλά θα το παλέψουμε όπως κάνουμε από την πρώτη στιγμή. Έχουμε αποφασίσει για την ενίσχυση, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάτι διαθέσιμο. Αναζητάμε επιθετικό».

Για το επόμενο παιχνίδι, σχολίασε: «Σίγουρα μια ήττα και ειδικά μέσα στην έδρα μας είναι άσχημη. Πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη, έχουμε ένα ματς ακόμα στην έδρα μας με τον Πανθρακικό για να κλείσουμε τον πρώτο γύρο και τη χρονιά με καλό τρόπο. Υπάρχει απογοήτευση από όλους, αλλά πρέπει να την ξεπεράσουμε το συντομότερο. Υπάρχουν νέα παιδιά και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι γιατί ο δρόμος ακόμα είναι μεγάλος και δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Τέλος, για την αναφορά που έκανε στην τύχη, διευκρίνισε ότι: «Μίλησα για την τύχη και θα μπορούσα να πω κι άλλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος έγινε κάκιστος. Δεν μπορούσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ακόμα κι ο αέρας έπεσε στο δεύτερο ενώ στο πρώτο τον είχαμε κόντρα. Η αποβολή του Πάντου δεν φάνηκε, γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορούσες καν να περπατήσεις με τη μπάλα όχι να παίξεις ποδόσφαιρο. Θεωρώ απαράδεχτη και λανθασμένη την απόφαση να γίνει αυτό το παιχνίδι σήμερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags