Facebook Pixel "Τελικό Γιουρόπα; Γιατί όχι!"
| 2012-12-09 09:40:00

"Τελικό Γιουρόπα; Γιατί όχι!"

"Τελικό Γιουρόπα; Γιατί όχι!"

Μέχρι τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ βλέπει τον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Καρεμπέ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του...

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα των δηλώσεων του Γάλλου παλαίμαχου, στη "Real News":

Για το αν παρακολουθεί τον Ολυμπιακό: «Φυσικά, Πάντα. Παρακολουθώ πολύ τον Ολυμπιακό άλλα και τις άλλες ομάδες που έχω αγωνιστεί. Είναι κρίμα που δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και το αξίζαμε. Νομίζω πως υπάρχει η δυνατότητα να για κάτι καλό στο Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να φτάσει ως το τέλος».

Σχετικά με το αν είναι υπερβολικό να γίνεται λόγος για τελικό στο Γιουρόπα Λιγκ: «Όχι, γιατί; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Και πέρυσι ήταν εξαιρετικός και φέτος συγκέντρωσε 9 βαθμούς. Είδατε τι έκανε η Ελλάδα το 2004».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη βαθμολογική διαφορά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να είναι χαλαρός. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εγγύηση για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο Ολυμπιακός».

Αναφορικά με το αν μιλάει ακόμα με τον Αλεξανδρή, που ήταν κολλητοί: «Ναι, τα λέμε στο τηλέφωνο. Του αξίζει να γίνει σπουδαίος προπονητής. Ήταν ταλαντούχος παίκτης, μπορεί να γίνει σπουδαίος προπονητής».

Για το αν γίνει μέλος του Ολυμπιακό κάποια στιγμή: «Θα το κάνω με χαρά. Όποτε και να μου τηλεφωνήσουν και να με ρωτήσουν οτιδήποτε, θα χαρώ να βοηθήσω. Ο Ολυμπιακός είναι στην καρδιά μου, το ξέρουν όλοι αυτό. Τον νιώθω σαν δεύτερο σπίτι μου. Πραγματικά την αγαπώ αυτή την ομάδα, πήρα τρομερή αγάπη. Έχω μόνο φίλους».

Όσο για το τι θυμάται από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και για εκείνο της Ριζούπολης: «Ειλικρινά θυμάμαι τα πάντα. Και τα καλά και τα κακά. Κάθε ντέρμπι είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες. Είναι οι δύο μεγάλοι του πρωταθλήματος, είναι λοιπόν η ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά. Το ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι το πιο έντονο συναίσθημα που έχω ζήσει. Και το ντέρμπι της Ριζούπολης μου έχει μείνει αξέχαστο, όπως και τα υπόλοιπα. Ειλικρινά τα θυμάμαι όλα. Θυμάμαι και τις ήττες. Θυμάμαι δηλαδή και τον τελικό του Κυπέλλου στη Νέα Σμύρνη».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags