Facebook Pixel Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
| 2012-12-10 20:34:00

Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

 Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Ο Βαϊρουά ανοίγει το σκορ στο 62', στο ξεκίνημα της φάσης όμως ο Παπαδόπουλος ήταν οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΚ! Παρακολουθείστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του παιχνιδιού της Κομοτηνής στο ματς που κλείνει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

90' Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

85' Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθραικό: Ο Κυβελίδης μέσα, έξω ο Μίνγκας.

82' -Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κατσικοκέρης στη θέση του Παυλή.

80' -Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό: Ο Βιγιαρέχο αντί του σκόρερ Βαϊρουά.

79' Σουτ του Σταματή από καλή θέση η μπάλα πάνω στον Κουτσόπουλο.

74' Κίτρινη στον Αρκούδα.

73' -Δεύτερη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Κατίδης πέρασε στη θέση του Φέτση.

70' Σουτ του Μουνάφο εκτός περιοχής η μπάλα κατέληξε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Κωνσταντόπουλος.

68' -Πρώτη αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Σταματής αντί του Φουρτάδο...

67' Σουτ του Παυλή πάνω στον Κουτσόπουλο

66' Σουτ του Κορδέρο άουτ.

62' Γκολ για τον Πανθρακικό: Ύστερα από σέντρα του Λουσέρο, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, ο Κωνσταντόπουλος απέκρουσε και ο Βαϊρουα πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ. Το θέμα είναι ότι ο Παπαδόπουλος ήταν και πάλι οφσάιντ, αλλά ο βοηθός Βασιλειάδης δεν το είδε...

53' Διαμαρτυρίες της ΑΕΚ για πέναλτι. Ο Σαρακατσάνος φαίνεται να ανατρέπει τον Παυλή και ο Ζαχαριάδης όμως έδωσε κίτρινη στον παίκτη της ΑΕΚ για θέατρο...

51' Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό, ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Κοντοέ, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Βαϊρουά, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Παπαδόπουλου έφυγε άουτ, λίγο πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου. Συνεχίζονται τα λάθη της ΑΕΚ!

50' Ο Μίνγκας έβγαλε σέντρα από δεξιά, ο Βαϊρουά πέταξε στον αέρα και έπιασε γυριστό ψαλιδάκι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κωνσταντόπουλο.

47' Σουτ του Παπαδόπουλου κοντράρει και καταλήγει στα χέρια του Κωνσταντόπουλου.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

42' Σωτήρια επέμβαση του Κωνσταντόπουλου σε κοντινό πλασέ του Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ στην πάσα που δέχτηκε από τον Βαϊρουά.

41' Σουτ του Λαδάκη η μπάλα κόντραρε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έπιασε γυριστό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

39' Καλό σουτ του Παπαδόπουλου εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί χέρι του Κωνσταντόπουλου και έφυγε άουτ.

36' Πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ! Ο Φούντας βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε, η μπάλα βρήκε στα ακροδάχτυλα του Κουτσόπουλου και κατέληξε κόρνερ.

32' Καλή στιγμή για τον Πανθρακικό με τον Μίνγκα να αφήνει στον Παπαδόπουλο, ο οποίος έπιασε καλό σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Dimi είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε την μπάλα.

24' Καλό σουτ του Μίνγκα έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

21' Ωραια ατομική ενέργεια απο τον Φουρτάδο, ο οποίος πέρασε τον Σαρκατσάνο από δεξιά, αλλά στο τέλος χαράμισε την ευκαιρία αφού η σέντρα του πήγε πάνω στον Κουτσόπουλο.

15' Σουτ του Χρήστου, μπλοκάρει εύκολα ο Κωνσταντόπουλος.

10'  Κίτρινη στον Κοτσαρίδη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπαϊκαρά

7' Κίτρινη στον Σερφά

1' Έναρξη αγώνα


Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Βαϊρουά, Μίνγκα, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Λαδάκης, Μουνάφο

ΑΕΚ (Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Κοντοές, Κοτσαρίδης, Φέτσης, Κορδέρο, Γκερέιρο, Φουρτάδο, Φούντας, Παυλής

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags