Facebook Pixel Μέτρησε ποτέ κανείς τα κάτσο; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-12-11 13:00:00

Μέτρησε ποτέ κανείς τα κάτσο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέτρησε ποτέ κανείς τα κάτσο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι θύμηθηκε ο σκύλος... Ξέρετε τι είχε γίνει σαν σήμερα, 11 Δεκεμβρίου, το 2005; Ο Παναθηναϊκός είχε χάσει στο ΟΑΚΑ από τον Ηρακλή του Κωφίδη και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είχε ξεσπάσει στη συνέντευξη Τύπου... 

Ο Ιταλός τεχνικός άρχισε έναν εκληπτικό μονόλογο, που έχει μείνει στην ιστορία. Τι είπε; Διαβάστε και δείτε στο βίντεο την εικόνα...

«Είναι φυσιολογικό όταν η ομάδα πηγαίνει άσχημα, μέρος των οπαδών να είναι αντίθετο. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η ομάδα πρέπει να είχε βοήθεια στη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν μόνοι μας εναντίον όλων.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση κακία. Το δεχόμαστε αυτό, δεν είναι πρόβλημα. Καθημερινά δουλεύω με ηρεμία, με ταπεινότητα.
Λυπάμαι περισσότερο για τους παίκτες. Αυτό το καιρό περνάμε δύσκολη περίοδο. Έπρεπε το κοινό να μας βοηθήσει. Είμαι υπερήφανος για αυτούς τους παίκτες, πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει.
Σε δύο επιθέσεις όμως δεχθήκαμε δύο γκολ. Πρέπει να εκτονωθεί η κατάσταση για τους παίκτες και τη διοίκηση. Δεν το αξίζουν. Δυστυχώς αυτά που λέω δεν πιάνουν τόπο. Δεχόμαστε μεγάλη πίεση.
Είπα ότι ακόμα μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το επαναλαμβάνω. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν μας αφήνει να δώσουμε αξία στη δουλειά που κάνουμε.
Δεχόμαστε παράλογες ερωτήσεις. Είδατε όλοι ότι χάσαμε βαθμούς από ατυχία.
Τι θα πρέπει; Να είμαι ο 25ος προπονητής που θα αλλάξει σε 12 χρόνια; Έχουμε ένα πρόγραμμα που πρέπει να το διεκπεραιώσουμε.
Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Αισθανθήκαμε σαν εγκληματίες. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτοί οι παίκτες δουλεύουν με αγάπη.
Υπάρχουν ομάδες που χρειάζονται χρόνο για να φτάσουν στο σκοπό τους. Πάντα ο προπονητής θα το πληρώνει; Δουλεύω 24 ώρες το 24ωρο για τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να μου φέρεστε έτσι. Δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι ζούγκλα. Γιατί υπάρχουν γέλια; η ειρωνεία δεν είναι κάτι σωστό. Πρέπει να ευχαριστούμε τον Γ. Βαρδινογιάννη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags