Facebook Pixel Πλησίασαν τον Φεϊζάλ από την ΑΕΚ!
| 2012-12-13 13:36:00

Πλησίασαν τον Φεϊζάλ από την ΑΕΚ!

Πλησίασαν τον Φεϊζάλ από την ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, οι δυο παράγοντες της ΑΕΚ βρέθηκαν την Τετάρτη (12/12) το βράδυ στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου διαμένει και έδωσε τη συνέντευξη Τύπου ο Πρίγκιπας, Φεϊζάλ. Επεδίωξαν συνάντηση μαζί του βλέποντας την «πολεμική» ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Σαουδάραβα επενδυτή και εκτιμώντας ότι οδηγείται σε ναυάγιο η υπόθεση «Πρίγκιπας-Παναθηναϊκός».

Η προσπάθεια τους, όμως, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Επί της ουσίας, σ' αυτό το ραντεβού θα του ζητούσαν να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα κοινά της ΑΕΚ που βρίσκεται και σε οικονομικό τέλμα με τις εξελίξεις στην υπόθεση Βιντιάδη να προχωρούν σε ρυθμό χελώνας.

Ετσι οι δυο άνδρες, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ήθελαν ή τέλος πάντων θα προσπαθούσαν να πείσουν τον Πρίγκιπα να εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος τον εκπροσωπεί, ήταν το άτομο που συναντήθηκε με τους δυο ΑΕΚτζήδες και τους κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά του Πρίγκιπα να ασχοληθεί μ' άλλη ελληνική ομάδα. Και, βέβαια, αυτό έγινε όχι γιατί ο Φεϊζάλ είναι φίλος του Παναθηναϊκού από κούνια, αλλά θα ήταν αδιανόητο να μιλά τόσο καιρό για εμπλοκή του στο «τριφύλλι» δίνοντας συνέντευξη Τύπου και ταυτόχρονα να συζητά την πιθανότητα εισόδου του στην ΑΕΚ. Θα στερούταν σοβαρότητας.

Ο δημοσιογράφος, Ευάγγελος Μίχος επικοινώνησε με τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε διέψευσε το ρεπορτάζ, αν και χθες είχε δηλώσει στον Sentra 103, 3 πως «υπήρξε κρούση στον Πρίγκιπα απ' άλλη ομάδα».

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags