Facebook Pixel Την έσωσε ο Μαρκόφσκι!
| 2012-12-13 23:52:00

Την έσωσε ο Μαρκόφσκι!

Την έσωσε ο Μαρκόφσκι!

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι ήταν ο παίκτης που κράτησε όρθια την Ξάνθη στις Σέρρες στο ματς Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου. Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Για το μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου των δύο ομάδων στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών ο γηπεδούχος Εθνικός Γαζώρου ήταν πιο κινητικός και πιο δραστήριος σε σχέση με την Ξάνθη στην πρώτη αναμέτρηση των δύο αντιπάλων για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε έναν αρκετά βαρύ αγωνιστικό χώρο και με δύσκολες καιρικές συνθήκες (σ.σ. κυρίως κρύο) παρά τις προσπάθειες από μεριάς του Εθνικού Γαζώρου και του ακριτικού συλλόγου έλλειψαν οι κλασικές και οι μεγάλες φάσεις.

Ο Αλεξάντροβιτς ήταν κυρίως ο ποδοσφαιριστής που σήκωνε το επιθετικό φορτίο για την ομάδα του και ο οποίος προσπαθούσε να την ανεβάσει όσο πιο ψηλά γινόταν για να γίνουν φάσεις. Στον αντίποδα η Ξάνθη είχε προβλήματα στο να διασπάσει την αρκετά καλά οργανωμένη και στημένη άμυνα των αντιπάλων και στο να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα.

1-0 με Αλεξάντροβιτς

Στο 47ο λεπτό ο Αλεξάντροβιτς με ένα ωραίο πλασέ κατάφερε να 'νικήσει' τον Λυμπερόπουλο κάνοντας έτσι το 1-0 για την ομάδα του Γαζώρου εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών. Σύμφωνα με την εικόνα που είχε έως εκείνη την ώρα το ματς ο Εθνικός ήταν καλύτερος από την Ξάνθη και πήρε έτσι δίκαια το προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Λύση με Μαρκόφσκι

Στο 69' ο Μαρκόφσκι ήταν εκείνος που λειτούργησε λυτρωτικά για την Ξάνθη. Μετά από κόντρες και λάθος διώξιμο της άμυνας του Εθνικού Γαζώρου ο άσος των φιλοξενούμενων έγινε κάτοχος της μπάλας και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στο 79' ο Μαρίν είχε μία μεγάλη ευκαιρία με φάουλ. Το χτύπημά του βρήκε στο δοκάρι. Στον Εθνικό Γαζώρου πάντως έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Ζήτησαν πέναλτι σε τρεις φάσεις του ματς στις Σέρρες. Μετά το πέρας της αναμέτρησης συγκεντρώθηκαν μπροστά από τον ρέφερι και δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους.

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης, Σαββίδης, Αλεξάντροβιτς, Ναλμπάντης, Κρυστάλλης (81' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης (51' Μπεκιάρης), Μαχαιρούδης (59' Χαριπίδης).

Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμμπα, Βασιλακάκης, Φλίσκας (56' Ντάνι), Νάκας, Πλατέλλας (83' Ράνος), Τριάδης (57' Μαρίν), Μαρκόφσκι.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags