Facebook Pixel Η φτώχεια φέρνει... σεισμούς!
| 2012-12-19 01:29:00

Η φτώχεια φέρνει... σεισμούς!

Η φτώχεια φέρνει... σεισμούς!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την «μαύρη λίστα» του Παναθηναϊκού και τις συνέπειες που φέρνει η τραγική οικονομική κατάσταση στον σύλλογο.

Οπου φτώχεια και γκρίνια λέει ο λαός. Στον Παναθηναϊκό ταιριάζει γάντι στην κατάσταση, που είναι τώρα. Στην ΠΑΕ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν και αυτός είναι ο βασικός λόγος, που με άκομψο τρόπο «τελειώνουν» παίκτες. Σε συνδυασμό βέβαια με το γεγονός, ότι σε σχέση με αυτά που εισπράττουν δεν έχουν ανάλογη προσφορά. Θα πει κανείς κάθε πότε τα εισπράττουν; Σωστή ερώτηση. Αλλά για καθήστε ρε παιδιά;

Τα προηγούμενα χρόνια που τα εισέπρατταν κανονικά τα χρήματά τους τα έβγαζαν στο γήπεδο; Δεν νομίζω. Και από την άλλη όταν μιλάμε για παίκτες που έχουν συμβόλαιο 400, 500 και 600.000 ευρώ λεφτά εξασφαλισμένα που θα τα πάρουν ακόμα και αν χρειαστεί να φθάσουν στα άκρα , τι να πει η μεγάλη μερίδα του απλού κόσμου, που δεν έχει να φάει, δεν έχει να πληρώσει το νοίκι, δεν έχει να πληρώσει την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, δεν έχει, δεν έχει….;Ας ηρεμήσουμε λίγο , διότι μου φαίνεται δεν έχουμε καταλάβει το …τσουνάμι που έρχεται. Και δεν εννοώ την συντέλεια του κόσμου, εννοώ την οικονομική θηλειά στον λαιμό μας.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags