Facebook Pixel Ο Κοντοές το παγόβουνο για τον Τιτανικό
| 2012-12-19 00:14:00

Ο Κοντοές το παγόβουνο για τον Τιτανικό

Ο Κοντοές το παγόβουνο για τον Τιτανικό

Κλείνει ο Πετρόπουλος, σταντ μπάι ο Μάντζιος, παίζει ο Νιγκλιτζιώτης, απασχολεί ο Τάτος αν μείνει ελεύθερος και δοκιμάζεται κι ο... Βαλιάνος. Η μεταγραφολογία στο φουλ.

Η ζωή συνεχίζεται κανονικά στον πλανήτη ΑΕΚ όπως και οι ζωές όλων στον πλανήτη παρότι στις 21 Δεκεμβρίου, που γιορτάζει κι ο... Ντέμης, έρχεται το τέλος του κόσμου. Η τεράστια διαφορά είναι πως μάλλον παρεξηγήθηκε το ημερολόγιο των Μάγιας κι ο κόσμος θα συνεχίσει να ζει, έστω και με τόσα προβλήματα, και μετά τις 22 Δεκεμβρίου. Αντίθετα η ζωή στον πλανήτη η ΑΕΚ τελειώνει και οι μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται μοιάζουν με την ορχήστρα που έπαιζε στο κατάστρωμα του Τιτανικού. Οχι ότι τις κατηγορώ τις μεταγραφές. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση παντού. Ομως δυστυχώς άλλα θέματα είναι τα πιο σοβαρά. Και για να παίξουν όποια παιδιά έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα να σωθεί πρέπει η ΑΕΚ να βγάλει την χρονιά Οπως είναι τώρα δεν βγάζει ούτε τον Γενάρη.

@ Και μια και είπαμε για Τιτανικό ελπίζω να μην είναι ο Κοντοές το παγόβουνο. Η προσφυγή κατατέθηκε και δεν είναι μόνο το τεράστιο ποσό που ζητάει μαζί με την ελευθέρας τους, με... σεβασμό προς τον σύλλογο όπως δήλωσε στους Ρουμάνους, αλλά και το γεγονός πως μπορεί η κίνηση του αυτή να δώσει έναυσμα και σε άλλους. Δεν είναι πολλοί αυτοί που παίζουν στην ΑΕΚ και έχουν λαμβάνειν, αφού οι περισσότεροι ήρθα το καλοκαίρι και κάποιοι είναι μόνο με μισθό, αλλά οι 4-5 αρκούν για να τα διαλύσουν όλα. Οσον αφορά τον Κοντοέ δεν θα τα βάλω ποτέ με έναν επαγγελματία που ζητάει τα λεφτά που του χρωστάνε. Από εκεί και πέρα όταν η ΑΕΚ είναι τελευταία στην βαθμολογία η πόρτα είναι ανοικτή για όλους. Προπονητές και παίκτες. Ετσι το βλέπω εγώ και συγχωρέστε με άν έχετε αντίθετη άποψη. Σε μια κανονική ΑΕΚ ο Κοντοές δεν θα πέρναγε απ΄ έξω που λέει κι ο Παυλής. Σε αυτή την προβληματική ΑΕΚ αγωνιστικά ο Κοντοές είναι από τους 4-5 αναντικατάστατους παίκτες. Στα αποδυτήρια αν κρίνω από αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας και τα πολλά που δεν το είδαν μάλλον δεν βοήθησε με τον ηγετικό ρόλο που πήρε επειδή δεν έμεινε το καλοκαίρι ούτε μισή προσωπικότητα στην ομάδα. Εν κατακλείδι για μια κανονική ΑΕΚ δεν θα ήταν απώλεια, όμως τώρα και με δεδομένη την απαγόρευση των μεταγραφών το κενό μέχρι το καλοκαίρι θα είναι τεράστιο. Οσον αφορά τις 400.000 ευρώ που ζητάει ελπίζω να δείξει έναν ελάχιστο σεβασμό στην φανέλα που φόρεσε και του άνοιξε την πόρτα για το εξωτερικό και να αρκεστεί στα δεδουλευμένα αν βέβαια υπάρχει ΑΕΚ για να του τα πληρώσει.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags