Facebook Pixel Τα 10 μύρια του Βιντιάδη
| 2012-12-19 11:30:00

Τα 10 μύρια του Βιντιάδη

Τα 10 μύρια του Βιντιάδη

Ο Αδαμίδης ισχυρίστηκε στη χθεσινή συνάντηση με την Original ότι ο Βιντιάδης έχει μαζέψει 10 εκ. για την ΑΕΚ και θα βάλει μόλις γίνει ο διακανονισμός με την εφορία.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την συνάντηση Original-Κιντή-Αδαμίδη για την ΑΕΚ, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία των συζητήσεων με τον υποψήφιο επενδυτή, Δημήτρη Βιντιάδη.

Όπως τόνισε ο κ. Αδαμίδης, ο τελευταίος έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ και περιμένει τον διακανονισμό με την εφορία για να προχωρήσει.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, πιέστηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το τι μέλει γενέσθαι με την υπόθεση και φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζει να ασχολείται με την ΑΕΚ, πως έχει συγκεντρώσει το παραπάνω ποσό και περιμένει τη λύση του φορολογικού προκειμένου να προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου.

Μετά από όλα αυτά, οι εκπρόσωποι της Original που συνεχίζουν να καταβάλουν προσπάθειες και αντιδρούν για την κωλυσιεργία, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον επιχειρηματία για να μάθουν δια ζώσης τις προθέσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags