Facebook Pixel Nα πάρει Βύντρα και Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ;
| 2012-12-19 15:36:00

Nα πάρει Βύντρα και Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ;

Nα πάρει Βύντρα και Σπυρόπουλο ο ΠΑΟΚ;

Τι λέει ο Γιάννης Τοπαλίδης για το ενδεχόνενο απόκτησης του Βύντρα και του Σπυρόπουλου από τον ΠΑΟΚ; "Δεν είναι στα φόρτε του ο Κασουράνης".

Για τη μεταγραφή του Κατσουράνη: "Είναι ένας παίκτης, που τα φόρτε του ήταν πριν κάποια χρόνια. Η εμπειρία του παίζει ρόλο. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη όμως".

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: "Εχω δει τον ΠΑΟΚ αρκετές φορές. Εχει καλή ομάδα. Εχει κάποιους πολύ καλούς παίκτες και κάποιους που ακόμα δεν είναι στο σωστό επίπεδο. Εχει κάποιους παίκτες που είναι πολύ καλοί, όπως ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης που είναι πρώτης κλάσης. Θέλει όμως ενίσχυση ο ΠΑΟΚ, όσον αφορά τους στόχους του σε διεθνή επίπεδο. Για να μπεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλεις ενίσχυση. Στην άμυνα και στο κέντρο χρειάζεται ενίσχυση. Οποιο όνομα και να αποκτήσεις, θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο η ουσία. Ο ΠΑΟΚ έχει ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά για την Ευρώπη, πρέπει να γίνουν μεταγραφές".

Για το ενδεχόμενο να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για τους Βύντρα, Σπυρόπουλο: "Οσον αφορά τον Βύντρα, τον θεωρώ πολύ καλό και σαν στόπερ και σα δεξιό μπακ. Είναι παίκτης ψυχολογίας και αν το περιβάλλον είναι σε καλή κατάσταση μπορεί να αποδώσει. Ο Σπυρόπουλος είναι ένα επιθετικό μπακ. Αν γίνουν θα είναι δύο πολύ καλές μεταγραφές.

Ο Βύντρα είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας. Αν ταιριάξουν όλα μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά. Δεν είναι τυχαίο ότι με οποιονδήποτε προπονητή, στον Παναθηναϊκό έπαιξε. Με τον Ρεχάγκελ όταν συζητούσαμε, έλεγε ότι μπορούσε να αποδώσει και ως κεντρικός αμυντικός. Αν όμως το περιβάλλον δεν είναι όπως πρέπει, δεν τον στηρίζει ο προπονητής, δεν του βγει το παιχνίδι, είναι επιρρεπής στο λάθος. Ακόμα όμως και σε πολύ υψηλό επίπεδο, οι κεντρικοί αμυντικοί έχουν προβλήματα. Επηρεάζεται πολύ από λάθη.

Ο Σπυρόπουλος είναι δυνατή προσωπικότητα και σταθερός χαρακτήρας. Εμένα προσωπικά και οι δύο παίκτες μου άρεσαν πολύ.

Ο Σπυρόπουλος, έχει πολύ καλή τεχνική και στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, σαν μπακ πρέπει να βγαίνει μπροστά. Στα αμυντικά του καθήκοντα, πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα. Ο Βύντρα είναι πολύ γρήγορος και σαν κεντρικός αμυντικός αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags