Facebook Pixel Αν τους κόψουν λεφτά, θα παίξουν καλύτερα;
| 2012-12-21 18:34:00

Αν τους κόψουν λεφτά, θα παίξουν καλύτερα;

Αν τους κόψουν λεφτά, θα παίξουν καλύτερα;

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές στα υψηλά συμβόλαια, καθώς μάλλον θεωρεί ότι τους... βαραίνουν οι τσέπες στο γήπεδο.

Το μεσημέρι λοιπόν της Παρασκευής οι Γιάννης Αλαφούζος, Λεωνίδας Πολέμης, Χρήστος Παναγόπουλος και Δημήτρης Γόντικας συναντήθηκαν και συζήτησαν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν φυσικά το θέμα των «κομμένων», με τους οποίους αναμένεται να υπάρξουν επαφές τις επόμενες ημέρες. Η ΠΑΕ επιμένει στην λύση των συμβολαίων και οι πρώτοι που θα έχουν την... τιμή, θα είναι οι Μπουμσόνγκ και Λέτο με την περίπτωση του πρώτου να θεωρείται πλέον εύκολη και του δεύτερου εξαιρετικά δύσκολη.

Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν συζητήσεις σχεδόν με όλους τους παίκτες που παίρνουν πάνω από 300.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν σκέψεις να προταθεί στον Λουκά Βύντρα μείωση που θα φτάνει το 70% του συμβολαίου του!

Εκτός των περικοπών, η Διοικούσα Επιτροπή ασχολήθηκε και με τις μεταγραφές, οι οποίοι θα γίνουν μετά τις αποδεσμεύσεις και τις μειώσεις. Οι «πράσινοι» ψάχνουν για έναν αμυντικό και για έναν επιθετικό και μάλλον για αυτό επισκέφθηκε την Πορτογαλία ο Κώστας Ελευθεράκης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags