Facebook Pixel Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι η Ξάνθη!
| 2012-12-23 20:54:00

Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι η Ξάνθη!

Ίδρωσε, αλλά προκρίθηκε στα πέναλτι η Ξάνθη!

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι, η Ξάνθη ξεπέρασε το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου και πέρασε στους «16» της διοργάνωσης. Η κανονική διάρκεια του ματς έληξε 1-1, όπως ακριβώς και το πρώτο παιχνίδι...
 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν... φορτσάτοι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 23' μετά από τραγικό λάθος του Γούτα που σημείωσε αυτογκόλ, ωστόσο στο 61΄ο Ονουάτσι έφερε το ματς στα ίσια και το έστειλε στην παράταση.

Εκεί οι δύο ομάδες δεν παρουσίασαν τίποτα σπουδαίο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στα πέναλτι, όπου η Ξάνθη όντας πιο ψύχραιμη, πήρε την πρόκριση με 5-4. Επόμενος αντίπαλος των Ακριτών στους «16» της διοργάνωσης θα είναι η Βέροια.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Βάλλας, Γούτας, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Ντάνι, Βασιλακάκης, Πλατέλλας, Ονουάτσι (115’ Νάκας), Μάνταλος, Μαρκόφσκι (46’ Μαρσελίνιο)

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Καπίας, Κατσαβάκης, Νύρλας, Σαββίδης, Γεωργίαδης, Αλεξάντροβιτς, Μπεκιάρης, Μαχαιρούδης (57’ Ναλμπάντης), Κωνσταντινίδης
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags