Facebook Pixel Μανωλάς για αντί-Κυριάκος!
| 2012-12-24 11:48:00

Μανωλάς για αντί-Κυριάκος!

Μανωλάς για αντί-Κυριάκος!

Οι εμφανίσεις του Κώστα Μανωλά έχουν "αναγκάσει" τη Σάλκε να κοιτάξει και πάλι στον Πειραιά, έχοντάς τον σε πρώτο πλάνο στην περίπτωση που πουληθεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Είναι αναμφίβολα η ευχάριστη έκπληξη έως τώρα στον Ολυμπιακό, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο βελτιώθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα και ενσωματώθηκε άμεσα στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, έχοντας στην «πλάτη» του ένα σημαντικό «βάρος» που δεν ήταν άλλο απ' το να καλύψει επάξια την απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε ένα κέντρο άμυνας που πέρυσι είχε και την παρουσία του Μέλμπεργκ.

Ο Κώστας Μανωλάς, περί ου ο λόγος, πέτυχε απόλυτα τους στόχους του και έδειξε πως μπορεί να αποτελέσει κεφάλαιο για τους «ερυθρόλευκους», αναγκάζοντας με το... καλημέρα και ομάδες απ' το εξωτερικό να δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Πρώτη και καλύτερη, όμως, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι η Σάλκε, η οποία όχι απλώς έχει το όνομα του Κώστα Μανωλά στη λίστα της, αλλά τον έχει τσεκάρει και σε πρόσφατο ματς πρωταθλήματος, θεωρώντας πως μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί νέος... Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Οπως δηλάδή πήραν τον νεαρό Ελληνα αμυντικό απ' τον Ολυμπιακό, έτσι πιστεύουν οι άνθρωποι της Σάλκε πως με τον Μανωλά μπορούν να αναπληρώσουν το κενό που είναι πιθανό να αφήσει ο Παπαδόπουλος το καλοκαίρι, εφόσον έρθει νέα πρόταση για να τον πουλήσουν.

Ο Μανωλάς κέρδισε πολλούς πόντους με τις πολύ καλές παρουσίες του στο Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά στη Γερμανία κόντρα στη Σάλκε. Είναι σίγουρο πως οι Γερμανοί θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την πορεία του νεαρού άσου, πιστεύοντας άλλωστε πως έχει πολλά στοιχεία που τον διακρίνουν και βεβαίως ακόμη έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.

Στο πρόσωπό του βλέπουν τον νέο Κυριάκο Παπαδόπουλο, την ώρα που για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς εξελίσσεται σε νέο... Αβραάμ Παπαδόπουλο. Οπως και να έχει, βεβαίως, για τον Ολυμπιακό ο Μανωλάς είναι κεφάλαιο, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, εφόσον το ενδιαφέρον των Γερμανών μετατραπεί το καλοκαίρι σε πρόταση.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags