Facebook Pixel Μήπως βρήκε το Λιμάνι του;
| 2012-12-27 09:18:00

Μήπως βρήκε το Λιμάνι του;

Μήπως βρήκε το Λιμάνι του;

Ο Τάκης Σπυρόπουλος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του (λήγει το καλοκαίρι) με τον Πανιώνιο και έμεινε εκτός ομάδας. Μήπως την έχει έτοιμη τη μεταγραφή; 

Εκτός ομάδας τέθηκε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε η διοίκηση του Πανιωνίου.

Το συμβόλαιο του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Ιστορικό εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του Πανιωνίου του κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης, ώστε να τον "δέσουν" στην Πλατεία. 

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ, όμως, δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση, με αποτέλεσμα o διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ, Λάζαρος Κουτλίδης, να αποφασίσει να μη συμπεριληφθεί ο ποδοσφαιριστής στην αποστολή της ομάδας για το Σοφικό.

Να σημειωθεί, πως η πρόταση που έγινε στον Σπυρόπουλο ήταν στα ίδια οικονομικά επίπεδα με εκείνη που είχε προταθεί και στον Κούρντι, ο οποίος και είχε συμφωνήσει, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Έτσι, o νεαρός άσος έχει τεθεί εκτός ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, τότε είναι πολύ πιθανό να μην τον ξαναδούμε με την κυανέρυθρη φανέλα!

Πηγή: panionianea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags