Facebook Pixel "Τρέχω και γύρω – γύρω από τα Σπάτα για να μείνω στην ΑΕΚ"!
| 2012-12-27 16:48:00

"Τρέχω και γύρω – γύρω από τα Σπάτα για να μείνω στην ΑΕΚ"!

"Τρέχω και γύρω – γύρω από τα Σπάτα για να μείνω στην ΑΕΚ"!

Συνέντευξη με αποκαλύψεις και απίστευτες ατάκες από τον Νίκο Κατσικοκέρη που μεταξύ άλλων ασκεί και κριτική στον Έβαλντ Λίνεn!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 24άχρονος φορ στο "postgame.gr":

Για τις σκέψεις της διοίκησης να τον διώξει: "Έχω δει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα φύγω από την ΑΕΚ. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ούτε εγώ ούτε ο μάνατζέρ μου. Μάλιστα, εκείνος επικοινώνησε με τη διοίκηση της Ένωσης, η οποία δεν γνωρίζει τίποτα. Το τι θα ακολουθήσει θα το δούμε στη συνέχεια. Δεν έχουμε κάποια σκέψη ακόμα.Λυπάμαι και στεναχωριέμαι που διαβάζω όλα αυτά. Δυστυχώς έτσι είναι ο χώρος της δημοσιογραφίας".

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ: "Φυσικά και θέλω. Ποιος ποδοσφαιριστής δεν θέλει; Τρέχω γύρω γύρω από τα Σπάτα αν μου πουν, για να μείνω στην ΑΕΚ. Θα κάνω τα πάντα προκειμένου να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Το μόνο που ζητάω είναι να μου δώσουν χρόνο συμμετοχής κι έπειτα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους όλοι όσοι βρίσκονται στην ομάδα. Δεν είναι για μένα να πάω δανεικός. Εγώ ήρθα να βοηθήσω την ΑΕΚ. Το δήλωσα και το καλοκαίρι που πήρα τη μεταγραφή. Δεν νομίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος από την πλευρά μου. Από τραυματισμό επέστρεψα και ο προπονητής μου με έβαλε να παίξω κόντρα στον Ολυμπιακό. Από κι και έπειτα δεν ξέρω τι άλλαξε...".

Για την κατάληξη των οργανωμένων οπαδών στα Σπάτα: "Τα παιδιά έχουν δίκιο. Δεν το συζητάω. Είναι φίλαθλοι που αγαπάνε πάρα πολύ την ΑΕΚ. Κάνουν πράγματα με συναίσθημα και αντιδρούν ανάλογα".

Για την προσφυγή του Κοντοέ και γι' αυτή που έρχεται από τον Λαγό: "Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές βρίσκονται πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα. Δεν πιστεύω ότι έχουν άδικο. Το δίκιο είναι με το μέρος τους. Το ξέρουν και οι φίλαθλοι. Το κατανοούν. Για πιο λόγο να κάνουν όμως πάλι πίσω και να μην προβούν σε αυτή την κίνησή τους. Δεν είναι μόνο ο Κοντοές ή ο Λαγός. Έχουν οικογένειες από πίσω τους που πρέπει να τις συντηρίσουν".

Για την αποχώρηση του Θωμά Μαύρου από την προεδρία: "Εννοείται ότι ο Θωμάς Μαύρος δεν είναι κάποιος τυχαίος. Όταν έχεις ίνδαλμα έναν ποδοσφαιριστή και τον βλέπεις πρόεδρο αλλάζει η ψυχολογία σου. Όντως, η αποχώρησή του έχει αλλάξει τα πράγματα. Με τον Μαύρο ο κόσμος πήρε διαρκείας, τον στήριξε, αλλά δυστυχώς αποχώρησε νωρίς. Δεν μπορώ να κρίνω αν έπραξε σωστά ή όχι. Ποτέ δεν ξέρει ένας ποδοσφαιριστής τι ακριβώς γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Το τι μπορεί να ακουστεί μετά μπορεί να είναι ψέμματα ή αλήθεια. Μόνο ο ίδιος ξέρει. Αλλά με αυτά που έχει πει δεν νομίζω να λέει ψέμματα. Είναι έντιμος άνθρωπος. Τον εκτιμάει όλη η Ελλάδα".

Για το αν μπορεί να αλλάξει σύστημα η ΑΕΚ και να γίνει πιο επιθετική, βάζοντας δύο φορ στην αντίπαλη περιοχή: "Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω εξ αρχής είναι ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Έβαντ Λίνεν. Έχω μάθει να αποδεικνύω τι είμαι. Σίγουρα όμως, ο τρόπος παιχνιδιού που παίζουμε δεν είναι αυτός που πρέπει. Δυστυχώς η επιλογή της 11άδας δεν γίνεται μόνο μέσα από τις προπονήσεις και λυπάμαι που το λέω...".

Για τις νέες μεταγραφές της ΑΕΚ, αυτές των Μητρόπουλου και Πετρόπουλου: "Η αλήθεια είναι ότι μεταξύ μας συζητάμε όλα τα θέματα της ομάδας. όπως και αυτό. Υπάρχουν ερωτήματα. Όπως για παράδειγμα γιατί να πάρεις παίκτες τη στιγμή που χρωστάς σε αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ και δεν τους έχεις εξοφλήσει; Είναι λίγο περίεργο το θέμα. Δεν μπορείς να κάνεις όμως τίποτα. Αυτή που παίρνουν αποφάσεις είναι άλλοι. Ο προπονητής και η διοίκηση. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καλοσωρίσουμε τα νέα παιδιά και να τα βοηθήσουμε".

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας: "Σίγουρα μπορεί να βγει από την τελευταία θέση. Εγώ το πιστεύω. Έχει υλικό. Υπάρχουν παίκτες. Με σωστή διαχείριση σε όλους και βάζοντας τους στις σωστές θέσεις όλα γίνονται. Με τον Λίνεν μπορούμε. Δεν αξίζει όμως αυτή η θέση στην ΑΕΚ. Η ομάδα πρέπει να είναι στις πρώτες θέσεις. Να πρωταγωνιστεί. Να πηγαίνει πάντα για το πρωτάθλημα".

Για το τι θέλει να φέρει σε αυτόν και στην Ένωση το νέο έτος: "Αρχικά θα μιλήσω για μένα. Εύχομαι στην οικογένειά μου να φέρει υγεία και ευτυχία. Όπως επίσης και σε όλο τον κόσμο. Όσο για την ΑΕΚ; Το 2013 να φέρει 23 βαθμούς, οι οποίοι θα μας κρατήσουν στη Super League".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags