Facebook Pixel «Ο Τσάκας έφερε ελεγκτή από εταιρία φορτηγών»
| 2012-12-27 19:44:00

«Ο Τσάκας έφερε ελεγκτή από εταιρία φορτηγών»

«Ο Τσάκας έφερε ελεγκτή από εταιρία φορτηγών»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός περνάει στην αντεπίθεση στην υπόθεση του Πρίκγιπα και με ανακοίνωσή της αναφέρει πως για τον έλεγχο των οικονομικών του συλλόγου, ο Βλάση Τσάκας εμφάνισε έναν εκπρόσωπο που εργάζεται ως μάνατζερ σε εταιρεία φορτηγών που μεταφέρει φιάλες υγραερίου με έδρα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρέντη.

Παράλληλα, η ανακοίνωση προειδοποιεί τον Τσάκα πως αν δεν αποδειχθεί η... γνησιότητα του Φειζάλ, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει εξαντλήσει κάθε όριο καλοπιστίας στο σήριαλ της Αυτού Υψηλότητας και Τσάκα. Και θα συνεχίσει την τακτική αυτή έως την 4.1.13, καταληκτική ημερομηνία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ήταν γνωστό εξ αρχής ότι τα χρέη της ΠΑΕ ανέρχονται στο ποσό των € 28.000.000 γι’ αυτό και η προσφορά της Αυτού Υψηλότητας ανέρχεται στο εν λόγω ποσό. Εξάλλου, για την αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης έχει συσταθεί και η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Προκαλεί πάντως εντύπωση το γεγονός ότι ενώ η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκόλυνε την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας με κάθε τρόπο προκειμένου να ελέγξει τα οικονομικά της στοιχεία, ο εκπρόσωπος της Αυτού Υψηλότητας, κ. Τσάκας δήλωσε σήμερα ότι η ΠΑΕ δεν αφήνει να γίνει έλεγχος και «δεν εξελίσσεται ακόμα τίποτε» στο deal. Εντύπωση προκαλεί επίσης το γεγονός ότι ο κ. Τσάκας δήλωσε ότι η ΠΑΕ έχει δώσει στοιχεία «από κάποιους οίκους τους οποίους εμείς δεν αναγνωρίζουμε», αναφερόμενος στους διεθνείς οίκους Deloitte και Grant Thornton.

Οι οίκοι αυτοί όμως είναι παγκοσμίως γνωστοί και λειτουργούν σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Σαουδικής Αραβίας. Αντιθέτως, από την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας εκπρόσωπος – ελεγκτής εμφανίστηκε μόνος ο κ. Κουμουτόπουλος Διονύσης, Financial Manager σε εταιρεία φορτηγών που μεταφέρει φιάλες υγραερίου με έδρα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρέντη. Εν πάση περιπτώσει είμαστε πάντα στη διάθεση του κ. Κουμουτόπουλου για την παροχή κάθε περαιτέρω πληροφορίας.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά: Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα συνεχίσει να διευκολύνει την πλευρά της Αυτού Υψηλότητας παρέχοντας στοιχεία που μπορεί να παρασχεθούν. Και θα συνεχίσει να θέτει έναν αυτονόητο και βασικό όρο για να ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις: Την κατάθεση του ποσού των € 28.000.000 έως την 4.1.13, ώστε να αποδειχθεί κατά πόσον η πρόταση της Αυτού Υψηλότητας είναι σοβαρή ή παρόμοια άλλων εμφανίσεων του κ. Τσάκα με άλλους πρίγκηπες. Ελπίζουμε τη φορά αυτή η πρόταση να είναι σοβαρή. Διαφορετικά το λόγο θα έχουν τα δικαστήρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags