Facebook Pixel Προπονητή και φορ επιπέδου Μήτρογλου
| 2012-12-27 23:06:00

Προπονητή και φορ επιπέδου Μήτρογλου

Προπονητή και φορ επιπέδου Μήτρογλου

Ο Θανάσης Λιοντζόπουλος γράφει για τις ατάκες που ειπώθηκαν για Μπάγεβιτς («ξεπεράστηκε» κ.α.) και για τον σέντερ φορ επιπέδου Μήτρογλου που πρέπει να έρθει σχεδόν... πακέτο με τον προπονητή.


 

Κάποιοι είπαν ότι ξεθώριασε η εικόνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ότι «ξεπεράστηκε» ως προπονητής. Ξαναπήγε στην ΑΕΚ δεν έκανε κάτι, ούτε στον Αρη, ούτε στην Ομόνοια Λευκωσίας και φυσικά στον Ατρόμητο, όπου λίγους μήνες μετά, έμεινε εκτός Κυπέλλου.

Κάθε νόμισμα όμως έχει δύο όψεις. Ασφαλώς και έχει ευθύνη ο Ντούσκο για την αγωνιστική εικόνα του Ατρομήτου, η οποία δεν συνάδει με το στόχο που είχαν θέσει από κοινού η διοίκηση με τον σερβοέλληνα προπονητή. Ωστόσο, θα πρέπει να βάλουμε και άλλα πράγματα στη ζυγαριά: ότι ο Μπάγεβιτς δεν είχε ούτε Μήτρογλου μπροστά, ούτε καν Τάτο. Και αναφερόμαστε κυρίως στον πρώτο, ωστόσο με τον δεύτερο είχε «κουμπώσει» υποδειγματικά.

Θα μπορεί να αντιπαραθέσει κανείς: ας έπαιρνε καλύτερο επιθετικό από τον Κούτσι. Σαφώς, αλλά Μήτρογλου δεν βρίσκεις κάθε μέρα. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο για κάποιους με έναν ποδοσφαιριστή μπορείς να κάνεις την διαφορά, ειδικά αν έχει την ποιότητα του τρελο Μήτρογλου. Με αυτόν αιχμή του δόρατος να είστε σίγουροι ότι ο Ατρόμητος και στο Κύπελλο θα προχωρούσε και σε πολλά ματς που έχασε βαθμούς η ομάδα του Περιστερίου, θα μπορούσε να έχει καλύτερη συγκομιδή.

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags