Facebook Pixel Κουβέντα για ΠΑΟΚ ο Λάζοβιτς
| 2012-12-28 09:18:00

Κουβέντα για ΠΑΟΚ ο Λάζοβιτς

Κουβέντα για ΠΑΟΚ ο Λάζοβιτς

Έδωσε συνέντευξη για το μέλλον του και δεν αναφέρθηκε καθόλου στον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τη Ζενίτ, την κόντρα του με τον Σπαλέτι και τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Tη στιγμή που o Σεργκέι Τσιτσιακόφ βρίσκεται στη Ρωσία για να συζητήσει με τη Ζενίτ για τον Λάζοβιτς, ο Σέρβος φορ αναφέρθηκε για το μέλλον του σε συνέντευξη που έδωσε στους οπαδούς της ρωσικής ομάδας.

"H απόφαση του προπονητή είναι αυτή και τη σέβομαι. Δεν έχει σημασία τι γίνεται με τον Λάζοβιτς, αλλά με τη Ζενίτ. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι δύσκολο για μένα κανένας από το κλαμπ να μη μου λέει γιατί δεν είμαι βασική επιλογή. Δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Ισως σε 10 χρόνια να έχω γίνει πρόεδρο της Παρτίζαν και να μπορώ να διαπραγματεύομαι με τους ανθρώπους της Ζενίτ, τη μεταγραφή ενός παίκτη. Ως τότε, θα δούμε...", ανέφερε αρχικά ο Λάζοβιτς για το γεγονός πως ο Σπαλέτι δεν του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Για τις προτάσεις που είχε o 29χρονος άσος από τις Μπεσίκτας και Ντιναμό Μόσχας, είπε: "Υπήρχε μια πρόταση από την Μπεσίκτας, αλλά δεν υπήρχαν τα χρήματα για να τελειώσει το θέμα. Επίσης υπήρξε ενδιαφέρον κι από την Ντιναμό Μόσχας, όμως δεν με άφησε η Ζενίτ κι εγώ δεν ήθελα να παίξω σε άλλη ομάδα στη Ρωσία".

Παράλληλα, ο Σέρβος τόνισε πως: "Είναι ευχή μου να παραμείνω στην Ζενίτ, που είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Εχει μεγάλους παίκτες, υπάρχει ανταγωνισμός, ωστόσο δε μου έχουν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνίζομαι. Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους της ομάδας ότι έκαναν λάθος. Επιθυμώ να τελειώσω την καριέρα μου στη Ρωσία".

Στο τέλος έκλεισε λέγοντας για το μέλλον του: "Περιμένω την επόμενη μεταγραφική περίοδο, που δεν ξέρω τι θα φέρει".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags