28/12/12 - 16:00

"Δεν τα είπα έτσι για Λίνεν"

Ο Νίκος Κατσικοκέρης ξεκαθάρισε πως ουδέποτε υπονόησε ότι ο Λίνεν βγάζει την ενδεκάδα με άλλον τρόπο πέραν της προπόνησης.  

"Δεν τα είπα έτσι για Λίνεν"
50.763views 0shares

"Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα! Προς Θεού. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου. Έγινε παρεξήγηση και σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω την κατάσταση", είπε αρχικά ο Κατσικοκέρης στο "aek365".

Κι αφού τόνισε ότι "δεν είπα ποτέ ότι η ενδεκάδα βγαίνει από άλλον ή άλλους εκτός του προπονητή", ξεκαθάρισε:

"Αυτό που είπα είναι πως όλα τα παιδιά κρίνονται από την προπόνηση και ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει έπειτα στο γραφείο του ποιος θα παίξει, μιλώντας με τους συνεργάτες του και όποιον είναι αρμόδιος για τα αγωνιστικά. Αυτό ακριβώς είπα, όμως βγήκαν άλλα προς τα έξω. Δεν είπα ποτέ ότι κάποιος, λ.χ., από τη διοίκηση λέει στον προπονητή ποιος θα παίξει. Αλίμονο…

Όλοι θέλουν να κριθούν μέσα από την προπόνηση. Έτσι κι εγώ. Πήρα τηλέφωνο τον δημοσιογράφο που μίλησα, του ζήτησα να αλλάξει το κείμενό με τις δηλώσεις μου. Μου ζήτησε συγγνώμη το παιδί. Πίστεψε, κατάλαβε άλλα, απ' αυτά που του είπα. Ευτυχώς το διόρθωσε, αλλά θέλω να το πω κι εδώ, ότι δεν είπα ποτέ ότι ο κ. Λίνεν βγάζει την ενδεκάδα με βάση όσα του λένε άλλοι".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ