Facebook Pixel Τέλος ο Παπουτσάκης από τον Εργοτέλη!
| 2012-12-29 21:15:00

Τέλος ο Παπουτσάκης από τον Εργοτέλη!

Τέλος ο Παπουτσάκης από τον Εργοτέλη!

Ο Δημήτρης Παπουτσάκης, με γραπτή του δήλωση, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία του Εργοτέλη, ενώ παράλληλα εξηγεί και τους λόγους που πήρε την συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά:

"Τα σχεδόν πέντε χρόνια κατά τα οποία η οικογένειά μου κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Εργοτέλης ήταν ξεχωριστά για μένα. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν γεμάτη συναισθήματα για αυτή την ομάδα. Συναισθήματα αγάπης, αφοσίωσης, αγωνίας, υπερηφάνειας, χαράς, λύπης, αδικίας.

Δίπλα σε έναν άνθρωπο που εκτός από πατέρας μου ήταν και θα συνεχίσει από εκεί που βρίσκεται να αποτελεί τον οδηγό μου, δέθηκα με τον Εργοτέλη όσο με τίποτα άλλο πέρα από την οικογένειά μου.

Έζησα καθημερινά την ομάδα μας, έγινα ένα με εκείνη και όλα όσα πρεσβεύει αυτό το όνομα. Με τις αξίες και τα ιδανικά των ανθρώπων που ίδρυσαν τούτο το σύλλογο, διοικήθηκε και από τον Απόστολο Παπουτσάκη. Με προσωπικές θυσίες, αφοσίωση και αφιέρωση ατελείωτων ωρών.

Θυμάμαι, όπως κι όλοι όσοι βρίσκεστε κοντά στην ομάδα, τον Απόστολο Παπουτσάκη να ζητά σε κάθε ευκαιρία συσπείρωση. "Μια γροθιά", "πάμε όλοι μαζί" έλεγε συνεχώς.

Και παρότι δεν βοηθήθηκε παρά ελάχιστα σε οικονομικό επίπεδο, δε σταμάτησε ποτέ την προσπάθεια για να φτάσει ο Εργοτέλης εκεί που ήθελε εκείνος και που αρμόζει σε τούτο τον σύλλογο. Προσπάθεια σε πολλά επίπεδα για έναν κοινωνικά και πολιτιστικά ενεργό Εργοτέλη, το όνομα του οποίου πέρασε τα ελληνικά σύνορα και έφτασε μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Την ημέρα που σε εκείνο το Δ.Σ. του συλλόγου μας είπα ότι συνεχίζω το έργο του πατρός μου, περίμενα ότι αυτή τη φορά τα λόγια και οι δεσμεύσεις στήριξης προς το πρόσωπό μου -σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν- θα γίνονταν πράξεις.

Τούτο, όμως, δεν έχει συμβεί σε τέτοιο βαθμό που να μου δίνεται η δυνατότητα να πω ότι "προχωράμε μαζί". Η απαραίτητη ενότητα όλων των εργοτελίτικων δυνάμεων δεν έγινε πράξη και οι συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν αφορούν κανέναν άλλο πλην εμού.

Επειδή, λοιπόν, δεν έχω πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσω μόνος, δηλώνω ότι παραιτούμαι από την προεδρία της ΠΑΕ Εργοτέλης, προκειμένου να αντικατασταθώ από οποιονδήποτε έχει τη δυνατότητα, το όραμα και το πλάνο να εξασφαλίσει το παρόν και το μέλλον του Συλλόγου αναλαμβάνοντας όλες τις υποχρεώσεις και να συνεχίσει μια προσπάθεια, στη μέχρι τώρα διαδρομή της οποίας η οικογένειά μου αφιέρωσε συναισθήματα, χρόνο και αρκετά χρήματα.

Ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να υπάρχει για όλους όσοι τον αγαπούν, μοχθούν για εκείνον, κλαίνε και χαίρονται με την καθημερινότητά του. Και καλό θα είναι να παραμένει πάντα ανοιχτός σε όσους ενστερνίζονται ότι "η ηγεσία είναι πράξεις και όχι θέση".

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags