Facebook Pixel "Παναθηναϊκός είμαστε... "
| 2013-01-04 15:06:00

"Παναθηναϊκός είμαστε... "

"Παναθηναϊκός είμαστε... "

Ο Σέμα Βελάσκες δηλώνει ότι ο "Παναθηναϊκός δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά" και υπόσχεται περισσότερες νίκες στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά δηλώσεις του στη Nova:

Για τη χρονιά που έφυγε και τη χρονιά που ήρθε: «Το 2012 ήταν ένας χρόνος αρκετά δύσκολος και σκληρός για την ομάδα. Και η αρχή του πρωταθλήματος δεν ήταν καλή για εμάς. Εύχομαι το 2013 να είναι ένας χρόνος στον οποίο θα μπορέσουμε να πάμε πολύ καλύτερα, για το καλό της ομάδας».

Για το αν η έναρξη του δεύτερου γύρου είναι η ευκαιρία για μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα: «Πάντοτε αυτό αποτελεί μια νέα ευκαιρία για μια νέα προσπάθεια. Η αλήθεια είναι ότι αυτούς τους πρώτους έξι μήνες, δεν μας πήγαν καλά τα πράγματα. Αλλά πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα δώσουμε ό,τι μπορούμε, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Δεν είμαστε μια ομάδα που σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ποτέ δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα που ξέρει πάντοτε να δίνει την μάχη της και να πολεμάει. Η Ευρώπη είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός στόχος και όπως και αν έχουν τα πράγματα, πάντοτε θα αναζητάμε την δυνατότητα να συμμετέχουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Στον πρώτο γύρο αντιμετωπίσαμε τον Λεβαδειακό και ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε κερδίσει αυτήν την ομάδα. Αυτό που έχουμε στόχο είναι να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη, γιατί παίζουμε εντός έδρας, αλλά και γιατί θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Για το στοιχείο που πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Σαββάτου: «Τα θετικά αποτελέσματα που είχαμε πέρυσι, βασίζονταν κυρίως στην κατοχή της μπάλας. Θέλω να πιστεύω ότι αν μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, σίγουρα θα έχουμε πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες για να κερδίσουμε και τον αγώνα με τον Λεβαδειακό».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags