Facebook Pixel «Σπάνια γίνονται δύο τέτοια λάθη...»
| 2013-01-05 23:37:00

«Σπάνια γίνονται δύο τέτοια λάθη...»

«Σπάνια γίνονται δύο τέτοια λάθη...»

Απαρηγόρητος ήταν ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Λεβαδειακό με 2-1, τόνισε πως το ματς χάθηκε από δύο ατομικά λάθη και ευχήθηκε όσοι παραμείνουν στην ομάδα, να παλέψουν για το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή:

Το ματς κρίθηκε με τον τρόπο που είδατε όλοι. Σπάνια συμβαίνει αυτό στη μπάλα, να γίνουν δύο τέτοια λάθη σε σημεία που ελέγχαμε το ματς. Πριν δεχτούμε γκολ, είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Κρίθηκε σε δύο ατομικά λάθη το αποτέλεσμα. Σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει, όταν μερίδα των οπαδών αποδοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας;

Μετά το παιχνίδι με τη Βέροια περάσαμε πολύ δύσκολες ημέρες. Δεν ξέρω, είμαι στεναχωρημένος γιατί ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να φτάσει σε αυτό το σημείο. Μόνο ενωμένοι θα προχωρήσουμε. Είναι ένα σωματείο που εκπέμπει αγάπη και πρέπει να το προφυλάξει. Δεν είναι εύκολη αυτή η ώρα. Η ήττα ήρθε στο χειρότερο σημείο, γιατί είχαμε πολλούς κραδασμούς μετά τη Βέροια. Τώρα έχουμε ένα κοντινό ματς και ελπίζω πως όσα βιώνουμε, είναι ένα μάθημα για όλους εμάς τους Παναθηναϊκούς, ώστε να σηκώσουμε το κεφάλι και να πάμε στην επόμενη μέρα. Δεν είναι ώρα για να λύσουμε άλλα πράγματα. Η ήττα ήρθε σε ένα καλό παιχνίδια για εμάς. Δεν χρειαζόταν και πολύ για να μας πάρει από κάτω. Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές όπως ήρθε η κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολη.

Κύριε Ρότσα, πως μπορεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού να διαχειριστεί μία τόσο δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα αποδυτήρια; Πως κοντρολάρει τόσους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αμφίβολο μέλλον στην ομάδα;

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι αυτό. Η διαχείριση μιας φορτισμένης κατάστασης. Το νιώθουμε κάθε μέρα στις προπονήσεις. Είναι η πιο δύσκολη ερώτηση που έχω δεχτεί από δημοσιογράφο. Δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω. Είναι πολύ δύσκολο για μένα και τους συνεργάτες μου. Δεν μου βγαίνουν τα λόγια. Πρέπει να προσπαθήσουμε με όσα παιδιά μείνουν στη διάθεση μου, να ανατρέψουμε μία δύσκολη κατάσταση. Ελπίζω όσοι μείνουν μαζί μου, να έχουν δύναμη να παλέψουν μία δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να τα εκθέσω δημόσια. Πρέπει από αύριο να προετοιμαστούμε για την Τετάρτη. Να ανυψώσουμε το ηθικό μας και να συνεχίσουμε. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που δίνει την ευκαιρία να χτίσεις σε μία δύσκολη περίοδο. Δεν μπορούμε να σταθούμε στην ήττα. Ευτυχώς, έχουμε παιχνίδι και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά.

Περιμένετε να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας;

Για το θέμα των μεταγραφών έχω εξηγήσει ότι βιώνουμε μία δύσκολη περίοδο οικονομικά. Φαντάζομαι ότι ίσως μπορέσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά το βασικότερο για μένα ήταν να παραμείνω συγκεντρωμένος στο σημερινό ματς. Για τα υπόλοιπα, υπάρχει η μεταγραφική περίοδος μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Αύριο θα τα δούμε πιο καθαρά. Θα δούμε ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags