Facebook Pixel Πήραν υποσχέσεις, περιμένουν τα λεφτά από Κίνα!
| 2013-01-09 02:01:00

Πήραν υποσχέσεις, περιμένουν τα λεφτά από Κίνα!

Πήραν υποσχέσεις, περιμένουν τα λεφτά από Κίνα!

Χαρούμενοι εξήλθαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από το ραντεβού που είχαν αργά το βράδυ της Τρίτης με τον Δημήτρη Βιντιάδη, καθώς ο υποψήφιος επενδυτής τους υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει άμεσα οικονομικά.
 

Ο Βιντιάδης δεσμεύτηκε στους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπρουσιανό πως μέχρι τις 17 Ιανουαρίου, οπότε και έχει ορισθεί η Γενική Συνέλευση, θα βάλει κάποια χρήματα ως ταμειακή διευκόλυνση στην ΠΑΕ, σε μία προσπάθεια να στηρίξει όσο μπορεί τη νυν διοίκηση.

Παράλληλα, θα επιδιώξει άμεσα να φέρει σε επαφή τους νυν διοικούντες με τους κινέζικους κολοσσούς, οι οποίοι είναι «ζεστοί» να έρθουν στην Ελλάδα και να βοηθήσουν την Ένωση.

Μετά το τετράωρο ραντεβού λοιπόν με τον Βιντιάδη, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αισιόδοξοι για την έκβαση του «deal», αν και η αλήθεια είναι πως δεν τους είπε κάτι οριστικό ούτε και πότε ή πως θα γίνει η ταμειακή διευκόλυνση που έχει τόσο ανάγκη η ΑΕΚ.

Ο υποψήφιος επενδυτής πάντως, ενημερώθηκε με λεπτομέρειες για τα άμεσα έξοδα του συλλόγου, αλλά και για τα λεφτά που πρόκειται να εισπράξει μέχρι το τέλος της σεζόν…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags