Facebook Pixel Χωρίς τον τραυματισμό μόνο για …διακοπές!
| 2013-01-15 12:10:00

Χωρίς τον τραυματισμό μόνο για …διακοπές!

Χωρίς τον τραυματισμό μόνο για …διακοπές!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για τον Ντάνιελ Μπέσα που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Στο άκουσμα του ονόματος του Ντάνιελ Μπέσα που όπως αποκάλυψε η SPORTDAY είναι κοντά στο να δοθεί δανεικός στο τριφύλλι από την Ιντερ, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού πιθανώς να ανασήκωσαν αδιάφορα τους ώμους. Ένα 20χρονο παιδί που, τι στα αλήθεια, μπορεί να προσφέρει σε μία ομάδα αποψιλωμένη από αληθινούς σταρ; Και όμως τα αγωνιστικά του στοιχεία του είναι δυσεύρετα.

Ενας σοβαρός τραυματισμός στο χιαστό του και πέντε μήνες εκτός προπονήσεων φρέναραν την ανέλιξη προς την πρώτη ομάδα της Ιντερ όπου σίγουρα θα είχε ήδη πάρει τις ευκαιρίες του από τον προπονητή που του έδωσε τις ευκαιρίες του και στους Νέους, τον Αντρέα Στραματσόνι και που ήδη τον είχε στην αποστολή στα τελευταία ματς, άσχετο αν δεν τον χρησιμοποίησε.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος πέρσι ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας της Ιντερ μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου Next Gen, του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων και στον τελικό εναντίον του Αγιαξ που έγινε στο Λονδίνο πραγματικά ξεχώριζε. Εκτέλεσε και το πρώτο χτύπημα στην διαδικασία των πέναλτι ενώ όλες οι κινήσεις του έδειχναν παίκτη με εμπιστοσύνη στα πόδια του.

Το αγωνιστικό του στυλ σε αυτή την θέση του trequartista που λένε οι Ιταλοί τον ενδιάμεσο κρίκο ανάμεσα σε κέντρο και επίθεση, μοιάζει πολύ με τον Οσκαρ της Τσέλσι. Μικροκαμωμένος αλλά τεχνίτης με γρήγορες εναλλαγές στο ρυθμό και με ικανότητα να βγάζει κάθετες πάσες, ο Μπέσα είναι πολυτέλεια για τον τωρινό Παναθηναικό, που σύμφωνοι δεν παίρνει τον νέο Σνάιντερ, αλλά για έξι μήνες αποκτά έναν παίκτη που υπό άλλες συνθήκες στην χώρα μας θα ερχόταν μόνο για …καλοκαιρινές διακοπές! Τόσο απλά!

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags