Facebook Pixel O Σαββίδης μιλάει με Πλετίκοσα!
| 2013-01-18 10:31:00

O Σαββίδης μιλάει με Πλετίκοσα!

O Σαββίδης μιλάει με Πλετίκοσα!

Ο μάνατζερ του Πλετίκοσα, Μάρκο Ναλέτιλιτς αποκάλυψε ότι το αφεντικό του ΠΑΟΚ έχει απευθείας επικοινωνία με τον Κροάτη πορτιέρο! 

"Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στίπε. Μιλήσαμε δύο-τρεις φορές κατ' ιδίαν με τον κύριο Σαββίδη! Γνωρίζω ότι ήταν πρώην πρόεδρος της Ροστόφ και αυτό όντως είναι μία σύμπτωση στην περίπτωσή μας! Είναι ένας παράγοντας που έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ. Θέλει να τον κάνει μεγάλο. Ηταν ευθύς, τίμιος και ειλικρινής.

Μας παρουσίασε το πλάνο και τα σχέδιά του για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μπορώ να σας πω ότι σε μία τέτοια οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα θα πρέπει να είστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας τέτοιος παράγοντας μπορεί να προσφέρει οικονομική ασφάλεια, πλάνο και οργάνωση σε μία ποδοσφαιρική ομάδα", είπε στη "SportDay".

Εξήγησε ακόμη τι πρέπει να γίνει για να έρθει ο Πλετίκοσα στην Τούμπα: "Εχει ακόμα έξι μήνες συμβόλαιο με τη Ροστόφ. Τον θέλουν πολύ. Του πρότειναν ανανέωση συμβολαίου ως το 2016, όμως το σκέφτεται. Υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που τον θέλουν. Πλην του ΠΑΟΚ, υπάρχει η Μπριζ που έχει καταθέσει πρόταση. Δεν βιαζόμαστε. Ας πούμε, πως αν ο ΠΑΟΚ τα βρει με τη Ροστόφ, τότε ο Πλετίκοσα δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στον ΠΑΟΚ.

Εχει πειστεί πως ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα οργανωμένη, τακτοποιημένη και με όραμα. Δεν έχει σημασία να μιλάμε για νούμερα ή για συμβόλαια. Σημασία έχει πως πειστήκαμε για το πλάνο του κυρίου Σαββίδη. Αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να συζητάει με παίκτες του επιπέδου και του ονόματος του Πλετίκοσα, να είστε σίγουροι πως στα πλάνα του προέδρου της είναι να μεγαλώσει πολύ την ομάδα. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στις συζητήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ροστόφ".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags