Facebook Pixel Μία χαρά και δύο τρομάρες!
| 2013-01-27 00:11:00

Μία χαρά και δύο τρομάρες!

Μία χαρά και δύο τρομάρες!

Ένας παίκτης που έφυγε και ένας παίκτης που έμεινε, δείχνουν ξεκάθαρα το περιβάλλον που καλούνται να λειτουργήσουν και να παίξουν μπάλα οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τον τελευταίο καιρό λέγονται και γράφονται πάρα πολλά για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, ωστόσο σίγουρα αυτοί που ξέρουν καλύτερα την κατάσταση στην ομάδα, είναι αυτοί που την βιώνουν κάθε μέρα. Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές...

Διαβάζοντας λοιπόν κανείς προσεχτικά τις δηλώσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος για την ώρα μένει στο «τριφύλλι» μέχρι να βρουν χρήματα για να τον διώξουν, αλλά και του Κώστα Κατσουράνη που έφυγε... κακήν κακώς από την Παιανία, καταλαβαίνει σε μεγάλο βαθμό γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τέτοια εικόνα στο χορτάρι.

Ο Γάλλος αμυντικός λοιπόν, αναφερόμενος στα προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα δήλωσε: «Είμαι εδώ δυόμισι χρόνια και δεν θυμάμαι να χαμογελώ για μεγάλο διάστημα από την ημέρα που ήρθα. Είναι μεγάλο το πρόβλημα και όλοι όσοι αγαπούν τον Παναθηναϊκό πρέπει να σκεφτούν αυτό το πρόβλημα. Και πρώτοι απ' όλους, οι παίκτες». Αυτή ήταν η πρώτη... αποκάλυψη για το κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ λίγο αργότερα ήρθε και δεύτερο «χτύπημα» από έναν πρώην πράσινο.

Ο Κατσουράνης, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ και τα όσα βιώνει στην Θεσσαλονίκη πλέον, σχολίασε: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι πως είμαι χαρούμενος. Αυτό είναι ένα στοίχημα προσωπικό ως προς το τι θα βρω εδώ. Βρήκα όλα αυτά που περίμενα, ένα πολύ καλό κλίμα, ένα υγιές περιβάλλον που μέσα από τη δουλειά βγαίνει στην καθημερινότητά μας, στις προπονήσεις και στα παιχνίδια και σ' όλες τις ώρες που περνάμε μαζί στα ξενοδοχεία. Σιγά - σιγά αρχίζει να φαίνεται και στο γήπεδο νομίζω».

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν λοιπόν οι δύο παίκτες, καθώς με δύο απλές ατάκες εξηγούν τι συμβαίνει στο «τριφύλλι» και γιατί ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοδική πορεία και ο Παναθηναϊκός σε... ελεύθερη πτώση. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο τακτική και γκολ. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ευχαριστιούνται με το παιχνίδι και να χαίρονται για αυτό που κάνουν. Μπορεί να είναι δουλειά, αλλά αν οι συνθήκες είναι χάλια, τότε χάλια θα είναι και η απόδοσή τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags