Facebook Pixel Το έχει σίγουρο ο Αγκάνθο
| 2013-02-04 16:43:00

Το έχει σίγουρο ο Αγκάνθο

Το έχει σίγουρο ο Αγκάνθο

"Ο Αρης θα σωθεί σίγουρα", δήλωσε ο Ισπανός άσος.

Αναλυτικά ο Αγκάνθο μίλησε στον "Sentra 103,3" για:

Αν πάει πρώτος στην προσπαθεία να κρατήσει τον Αρη στην κατηγορία: "Όχι πιστεύω πως όλοι προσπαθούμε. Όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις δουλεύουν σκληρά γι αυτό. Είμαστε σε μια ιστορική ομάδα που βρίσκεται σε μια δύσκολη στιγμή. Τα περισσότερα παιδιά είναι άπειρα και προσπαθούν να σηκώσουν το βάρος μια μεγάλης φανέλας. Η απόδοση μου είναι σε συνάρτηση με την δουλειά των συμπαικτών μου".

Τα εννέα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα: "Προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα. Δουλειά μου είναι να σκοράρω αφού παίζω κοντά στην εστία. Βέβαια είναι και θέμα τύχης μερικές φορές πέρα από το πόσο καλά κάνεις την δουλειά σου. Νιώθω πολύ χαρούμενος στην Θεσσαλονίκη και είναι τιμή μου να παίζω στον Αρη. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε πολύ. Ελπίζω του χρόνου να δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο".

Την αγωνιστική του αναγέννηση: "Πέρυσι στην Ερκουλες είχα μια κακή σεζόν. Προσαρμόστηκα άμεσα στον Αρη και πιστεύω πως παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώθηκα. Είμαι ικανοποιημένος με την επιλογή μου και αυτό μου βγαίνει και εντός γηπέδου".

Το χαμηλό συμβόλαιο του: "Εγω πάντα βλέπω έτσι το ποδόσφαιρο, θέλω να το απολαμβάνω στην ομάδα που αγωνίζομαι και να νιώθω σημαντικός σε αυτήν. Τα λεφτά είναι δευτερεύουσας σημασίας. Είναι χαρά μου που παίζω στον Αρη σε μια φιλόξενη πόλη που όλοι μου φέρονται πολύ καλά. Γι αυτό επέλεξα να παραμείνω εδώ επειδή με θέλουν".

Την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι: "Ναι είχα ακούσει πολλά. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και υπήρχε πολύ ένταση στην πόλη αφού όλοι το περιμένουν πως και πως. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Ο κόσμος μας στηρίζει σε μια δύσκολη καμπή. Εχει στεναχωρηθεί αλλά παραμένει πιστός.. Αυτός ο κόσμος αξίζει να δει την ομάδα στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά είμαστε μακριά.. Μας δίνουμε δύναμη να συνεχίσουμε".

Το αποτέλεσμα στο ντέρμπι: "Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην ένταση και ήταν ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα, να κερδίσουμε εμείς, να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ή να έλθει ισόπαλος. Κρατάμε τον βαθμό και κοιτάμε την συνέχεια. Δεν φύγαμε χαρούμενοι στα αποδυτήρια. Χρειαζόμαστε ακόμα 4-5 νίκες για να εξασφαλίσουμε την κατηγορία και μετά να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε στην συνέχεια εν όψει της νέας σεζόν".

Για το αν θα σωθεί ο Αρης: "Σίγουρα (σ.σ το είπε στα ελληνικά)".

Για το μέλλον του: "Ναι είναι συνδεδεμένο με τον Αρη. Εχουμε συμφωνήσει και μέσα σε μια εβδομάδα θα πέσουν οι υπογραφές. Θεού θέλοντος θα μείνω στον Αρη για δύο χρόνια. Εχουμε φτάσει σε τελική συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές. Εχω συμβόλαιο για ένα χρόνο και ενεργοποιείται ένας ακόμα με 24 συμμετοχές. Θέλω να παίξω καλά και να τον ενεργοποιήσω".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags