Facebook Pixel «Με τον Μηχαλήτσο επανήλθε η ελευθερία και... λογική»
| 2013-02-05 19:01:00

«Με τον Μηχαλήτσο επανήλθε η ελευθερία και... λογική»

«Με τον Μηχαλήτσο επανήλθε η ελευθερία και... λογική»

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο Κώστας Καζναφέρης αυτή την φορά, μίλησε για τα λάθη του Λούκας Αλκαράθ και για τα πόσα καλά έφερε στον Άρη ο Μιχαλήτσος. Μεγάλη αγάπη για τον Ισπανό τεχνικό είχαν όλοι οι παίκτες...

Αναλυτικά όσα είπε στο Novasports:

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες του Αρη προσπαθούν να συγκεντρωθούν στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι της Κρήτης, με τον Πλατανιά και ο Κώστας Καζναφέρης, κάνει το… «ταμείο».

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη μίλησε στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού.

Αναλυτικά:

-Κώστα, η γεύση που σου άφησε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;
« Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ νωθρά στο παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά στη συνέχεια προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς. Στο ημίχρονο, είπαμε πως πρέπει να το γυρίσουμε. Νομίζω πως παρά το ότι φτάσαμε τελικά στο 2-2, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι παραπάνω. Όταν ο αντίπαλος μένει με 10 παίκτες, δικαιούσαι να ελπίζεις στους τρεις βαθμούς, αλλά δεν τα καταφέραμε.».

-Εκεί στα δεξιά τι ακριβώς συνέβη;
« Καταρχήν, έπαιξε ένας παίκτης τον οποίο δεν ήξερα (σ.σ Καμαρά). Για μένα, ένας καλός παίκτης, έτσι όπως τον είδα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ χτύπησε απ΄ τις πλευρές, έκανε υπεραριθμία, κάτι που εμείς δεν το προσέξαμε, γι αυτό και κρατάμε το β΄ ημίχρονο».

-Σε αγχώνει η χαμηλή θέση του Αρη στη βαθμολογία;
« Όχι, δεν με αγχώνει, γιατί η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης. Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είστε βέβαιοι πως θα το δείξουμε».

-Μπροστά σας υπάρχει το ματς με τον Πλατανιά. Στη Κρήτη, ο Αρης παίζει όλη τη χρονιά;
« Είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, πως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι τελικός. Το ματς, στα Χανιά, είναι ορόσημο, γιατί αν κερδίσουμε αφήνουμε πιο κάτω τον Πλατανιά, μεταφέροντας αλλού το πρόβλημα».

-Τι έχει αλλάξει με τον Μιχαλήτσο;
« Εχει αλλάξει τόσο η ψυχολογία, όσο και ο τρόπος παιχνιδιού. Με τον Αλκαράθ, η ομάδα έπρεπε να πάει πάνω σε κάποια στάνταρ παιχνιδιού, όμως με τον Μιχαλήτσο, έχει έρθει ελευθερία στο παιχνίδι. Νομίζω πως η ομάδα κατεβαίνει πιο ορθολογικά. Παράδειγμα, κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ενδεκάδα ήταν καλή, είχε λογική. Ευελπιστώ πως παιχνίδι με το παιχνίδι, θα παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι».

-Μιας και αναφέρθηκες στον Αλκαράθ. Αυτό το 1-0 της νέας του ομάδας, της Γρανάδας, κόντρα στη Ρεάλ, πως σου φάνηκε;
« Εντάξει, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται! Επειδή το είδα το παιχνίδι και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη νίκη της Γρανάδας, θα πω, πως η Ρεάλ ήταν κάκιστη. Βέβαια ήταν μια νίκη η οποία γράφεται στην ιστορία για τον Αλκαράθ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags