Facebook Pixel Κουβέντα για την ΑΕΚ ρε Χάρις;
| 2013-02-07 20:11:00

Κουβέντα για την ΑΕΚ ρε Χάρις;

Κουβέντα για την ΑΕΚ ρε Χάρις;

Ο Κιθ Χάρις μίλησε για την πρόταση που έχει καταθέσει στην Πόρτσμουθ για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου και ανέλυσε τα σχέδια του, χωρίς όμως να πει ούτε κουβέντα για την Ελλάδα και την ΑΕΚ.

"Θέλω αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα προχωρούσα σε αυτή την επενδυτική κίνηση αν δεν είχα την κατάλληλη οικονομική στήριξη αλλά και τη σωστή διαχείριση. Δευτερευόντως θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα φέρει στο προσκήνιο θέμα που σχετίζονται με το πρόσφατο παρελθόν. Θα ξεκινήσουμε με ένα οικονομικό λευκό σεντόνι. Προσωπικά είχα τονίσει στους συνεργάτες μου στην Seymour Pierce ότι σκόπευα να επεκτείνω τις δραστηριότητες μου και για αυτό αποχώρησα από τον διοικητικό συμβούλιο στις 17 Μαΐου 2011 πριν από περίπου δύο χρόνια.

Από τότε έχω εξετάσει αρκετές περιπτώσεις ευκαιριών στο ποδόσφαιρο. Για εμένα αυτό έχει γίνει μια εξέχουσα ευκαιρία" τόνισε ο Χάρις ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα για την πορεία του ενώ μιλώντας για την Πόρτσμουθ ανέφερε: "Έχουμε τους ανθρώπους και την ικανότητα να πετύχουμε σημαντική πρόοδο μέσα σε επόμενα χρόνια και να φέρουμε σταθερότητα στον σύλλογο. Κανείς από εμάς δεν υποτιμά το μέγεθος της δουλειάς που έχουμε μπροστά μας. Καταλαβαίνουμε φυσικά ότι οι οπαδοί, η ομάδα και οι εμπορικοί συνεργάτες θα έχουν πολλά ερωτήματα τα οποία θα απαντήσουμε άμεσα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags