Facebook Pixel Τα... χώνει σε Παπακώστα η Καλλιθέα!
| 2013-02-07 20:23:00

Τα... χώνει σε Παπακώστα η Καλλιθέα!

Τα... χώνει σε Παπακώστα η Καλλιθέα!

Ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για έλλειψη σοβαρότητας και συνέπειας του Γιάννη Παπακώστα εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα, η οποία έμεινε χωρίς προπονητή, μετά την απόφαση του τελευταίου να συνεχίσει στην Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση: «Στις 7 Φεβρουαρίου 2013 κοινοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Επιστολή του προπονητή Ιω. Παπακώστα, με την οποία ο τελευταίος γνωστοποίησε ότι «για προσωπικούς λόγους δεν δύναται να συνεχίσει τη συνεργασία του υπό τη φερόμενη μέχρι τούδε ιδιότητα του προπονητή». Είχε προηγηθεί τις νυχτερινές ώρες της 6 Φεβρουαρίου 2013 και αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας μας από την Άμφισσα, τηλεφώνημα του Ιω. Παπακώστα προς το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Νικόλαο Σαλευρή. Στο τηλεφώνημά του αυτό ο Ιω. Παπακώστας εξέθεσε ότι είχε ήδη συμφωνήσει με την ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ την πρόσληψή του ως προπονητή, γεγονός που κατά τον ίδιο σήμαινε την επαγγελματική του αναβάθμιση και την ενίσχυση των προοπτικών της προπονητικής καριέρας του.

Ο κ. Παπακώστας μπορεί να έχει όποια άποψη επιθυμεί για τις προπονητικές του ικανότητες, την καριέρα του και την πραγματική ή όχι αναβάθμισή της δεν δικαιούται όμως να εμπαίζει και να εγκαταλείπει στην πιο κρίσιμη περίοδο μια ιστορική ΠΑΕ με την οποία συμφώνησε να παρέχει τις υπηρεσίες του για 1,5 χρόνο.

Ο κ. Παπακώστας, είτε προπονητής πραγματικός είτε -κατά την ομολογία του- φερόμενος, θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι καριέρες χτίζονται πάνω στη σοβαρότητα και στη συνέπεια και με τις πράξεις του απέδειξε πως ούτε «σοβαρότητα» ούτε «συνέπεια» τον χαρακτηρίζουν.

Για όλα τα υπόλοιπα το λόγο έχουν τ’ αρμόδια αθλητικά όργανα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags