Facebook Pixel "Ανθρωπος του στίβου του είπε να το πάρει"!
| 2013-02-08 15:39:00

"Ανθρωπος του στίβου του είπε να το πάρει"!

"Ανθρωπος του στίβου του είπε να το πάρει"!

O Γιώργος Μουλίνος, που εκτελεί χρέη διατροφολόγου στην ΑΕΚ, μίλησε για το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Αρκούδα και την απαγορευμένη ουσία που πήρε. "Δεν είχε δόλο, αλλά θα τιμωρηθεί".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Sentra 103.3":

«Μας τάραξε κι εμάς που το αντιμετωπίσαμε άμεσα μέσα στην οικογένειά μας. Σαν παιδιά μας τους έχουμε τους παίκτες. Το παιδί δεν το έκανε με δόλο. Το κακό που έκανε ο Χρήστος είναι ότι δεν μας ειδοποίησε για το αν πρέπει να το πάρει. Με τα πενιχρά οικονομικά μας δεν έχουμε λεφτά για συμπληρώματα που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής.

Κάποιος από στόμα σε στόμα του είπε να πάρει ένα συμπλήρωμα πριν τον αγώνα, που θα τον βοηθήσει πολύ. Μίλησα και με το παιδί πολλές φορές. Εγινε κουβέντα με κάποιον του στίβου και του είπε να το πάρει. Το συμπλήρωμα που πήρε πωλείται διαδικτυακά. Εκτός από τα συστατικά του γράφει κι ένα μείγμα "τάδε" 8.000 μιλιγκράμ.

Κοίταξε μετά υποψιασμένος το συμπλήρωμα μήπως έχει κάτι, διάβασε τα συστατικά, όμως το μείγμα το αγνόησε... Εκεί είναι το μεγάλο λάθος τη στιγμή που έχεις τόσο σοβαρούς ανθρώπους δίπλα σου και με ένα τηλέφωνο μπορούσε να το λύσει. Ίσως γνωρίζοντας ενδόμυχα ότι θα του λέγαμε «όχι» δεν μας το είπε.

Αυτό που προέκυψε από την κουβέντα είναι ότι δεν είχε γνώση ότι είχε οξυλεφρίνη το συμπλήρωμα. Επειδή είναι επαγγελματίας παίκτης πρέπει να σέβεται τον χώρο που παίζει, πληρώνεται, ζει.

Το πρώτο που κάναμε ήταν να βρούμε αν έχει γίνει κι από άλλους. Μιλήσαμε με όλους και δεν είχαμε τίποτα. Έχουν φοβηθεί κιόλας πολλοί. Ο Χρήστος λογικά θα τιμωρηθεί γιατί είναι απαγορευμένη η ουσία.

Επειδή ήταν πεσμένος κι από τον πυρετό γιατί ήταν άρρωστος τις ημέρες πριν το ματς, μπήκε στον πειρασμό να το πάρει. Αυτά έχουν μεγάλα ποσοστά επικινδυνότητας αν δεν τα γνωρίζεις.

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι δεν παίρνουμε τίποτα αν δεν ρωτήσουμε έναν άνθρωπο που ξέρει. Κυκλοφορούν χιλιάδες πράγματα διαδικτυακά. Απαγορεύεται να παίρνουμε τέτοια πράγματα που δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνουν στον οργανισμό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags