Facebook Pixel "Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ μαζί με τον κόσμο μας"
| 2013-02-15 15:14:00

"Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ μαζί με τον κόσμο μας"

"Θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ μαζί με τον κόσμο μας"

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μιχαλήτσου στο συνδρομητικό κανάλι για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Nova":

-Δύσκολες στιγμές για τον Αρη, μετά την ήττα στα Χανιά, με την ομάδα, πλέον, να προετοιμάζεται για ένα ματς δίχως αύριο, κόντρα στον Παναθηναϊκό;

«Σίγουρα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα τα τελευταία. Βέβαια, δεν έπρεπε να φτάσουμε εδώ, αλλά δυστυχώς φτάσαμε. Από εκεί και πέρα πρέπει να κερδίσουμε και έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Τα πολλά λόγια δεν νομίζω ότι βοηθούν σε κάτι άλλο».

-Είναι το ματς της χρονιάς;

«Κάθε παιχνίδι για εμάς, είναι το ματς της χρονιάς! Βαρεθήκαμε να λέμε για ``ματς της χρονιάς``. Σημασία έχει να κερδίζεις. Εδώ που φτάσαμε, κάθε παιχνίδι για τον Αρη, είναι ματς της χρονιάς. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να το επαναλαμβάνουμε, το αντιλαμβάνονται όλοι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε».

-Το κλίμα στην ομάδα ποιο είναι;

«Κοιτάξτε, υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να το ξεπεράσουμε. Αν θέλεις να λέγεσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να ξέρεις τι γίνεται, πρέπει γρήγορα να ξεπερνάς τα γεγονότα. Πρέπει, λοιπόν, να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι που έρχεται».

-Αγωνιστικά πως περιμένετε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν θέλω να πω κάτι πάνω σ΄ αυτό. Απλά πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να υπερβάλλουν οι ποδοσφαιριστές για να κερδίσουμε».

-Ποντάρετε στην παρουσία του κόσμου;

«Σίγουρα! Πάντα είναι ένα συν το οποίο παίζει τον δικό του ρόλο. Σημασία όμως έχει το τι κάνεις μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags