Facebook Pixel Τους άνοιξε η όρεξη!
| 2013-02-16 12:43:00

Τους άνοιξε η όρεξη!

Τους άνοιξε η όρεξη!

"Γιατί να μη βγούμε πλέι οφ;", αναρρωτιέται ο Γιάγκο, ενώ πριν λίγες αγωνιστικές η ΑΕΚ έδινε μάχη στη ζώνη του υποβιβασμού!

Διαβάστε όσα είπε στην καμερα της Nova:

Για την κατάσταση τώρα στην ΑΕΚ: "Σίγουρα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη τώρα σε σχέση με το καλοκαίρι. Όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα αλλάζει το κλίμα και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αν και θεωρητικά η κατάσταση δεν έχει αλλάξει στην ομάδα πάρα πολύ σε σχέση με το καλοκαίρι, όμως τα αποτελέσματα έχουν διαφοροποιήσει το κλίμα. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας σίγουρα έχει βοηθήσει πολύ και αυτό φαίνεται, αφού οι ποδοσφαιριστές μπαίνουν πλέον στον αγωνιστικό χώρο με μεγαλύτερη διάθεση.

Τώρα έχει αρχίσει να αποδίδει η δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζον. Η αλλαγή στην απόδοση μας οφείλεται στη σκληρή δουλειά, ενδεχομένως και η τύχη να έχει γυρίσει υπέρ μας, αλλά και οι αντίπαλοι πλέον σέβονται περισσότερο την ομάδα μας".

Για το αν εξακολουθεί να κινδυνεύει η ΑΕΚ: "Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση στη βαθμολογία με πολλές ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους. Επομένως αυτή τη στιγμή η ομάδα βρίσκεται το ίδιο κοντά στις τελευταιες θέσεις όσο και σ' αυτές που οδηγούν στα πλέϊ οφ. Το θέμα είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να είμαστε συγκεντρωμένοι και αν μπορούμε να κοιτάξουμε και πιο ψηλά στα πλέϊ οφ, γιατί να μην το κάνουμε;".

Για την κατάστασή του: "Προέρχομαι ακόμα από τραυματισμό. Δε θέλουμε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση, αλλά να το ξεπεράσω με κάποιες θεραπείες. Τα παιδιά άλλωστε που παίζουν τώρα στη θέση μου τα καταφέρνουν πολύ καλά και τους στηρίζω απόλυτα. Θα δω πως θα εξελιχθεί ο τραυματισμός μου και τι θα γίνει στο μέλλον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags