Facebook Pixel "Να τα πάρουμε ή όχι;"
| 2013-02-18 01:10:00

"Να τα πάρουμε ή όχι;"

"Να τα πάρουμε ή όχι;"

Τη Δευτέρα στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ στα Σπάτα, με βασικό θέμα συζήτησης την έγκριση της ταμειακής διευκόλυνσης από τον «άγνωστο δανειοδότη», που δίνει στην ΑΕΚ το ποσό των 300.000 ευρώ, χρήματα που θα πάρει πίσω από τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν.

Μιλάμε για μια άτοκη χορήγηση δανείου προς την «Ένωση», η οποία, αν τελικά προχωρήσει η υπόθεση και πάρει τα χρήματα, θα βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα διατεθεί για να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές. Παράλληλα, θα πάνε 50.000 ευρώ και στην Ερασιτεχνική, ώστε να καλύψει και η «Μάνα» τις άμεσες ανάγκες της.

Αύριο λοιπόν, τα μέλη του Δ.Σ. αναμένεται να ψηφίσουν για αυτό το ζήτημα και όλα δείχνουν πως ακόμα και αν δεν υπάρξει ομόφωνη απόφαση, έστω και πλειοψηφικά, θα γίνει αποδεκτή αυτή η ταμειακή διευκόλυνση από τον άνθρωπο που δεν επιθυμεί να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του. Όπως είχε πει τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, Άκης Λιμοντζόγλου, η προσφορά εξακολουθεί να ισχύει και αν τελικά υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ του εν λόγω ανθρώπου και της ΠΑΕ, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να «φανούν» αυτά τα χρήματα στα ταμεία της «Ένωσης». Ερωτηματικό παραμένει πάντως η στάση που θα κρατήσουν τα δύο νέα μέλη του Δ.Σ., Κοτσώνης και Τσαντήλας, καθώς και το αν ο Αντώνης Ηλιόπουλος εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags