Facebook Pixel «Καλύτερα που αργήσαμε, μεγάλωσε και το δάνειο»
| 2013-02-18 18:57:00

«Καλύτερα που αργήσαμε, μεγάλωσε και το δάνειο»

«Καλύτερα που αργήσαμε, μεγάλωσε και το δάνειο»

Ο Ανδρέας Δημητρέλος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της ταμειακής διευκόλυνσης στην ΠΑΕ, ενώ αποκάλυψε πως θα μπουν στους λογαριασμούς των παικτών χρήματα από τις εισπράξεις της αναμέτρησης ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημητρέλος στο Novasports.gr:

"Ηταν ομόφωνη η απόφαση του ΔΣ να προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης με μία εταιρεία κυπριακών συμφερόντων, την οποία εκπροσωπείται από τον κ. Λιμοτζόγλου. Δεν επιβαρύνει σε καμία περίπτωση την ΑΕΚ, δεν έχει κανένα δεσμευτικό χαρακτήρα και ίσως τελικά να ήταν καλύτερο η μη υπογραφή της σύμβασης την προηγούμενη Πέμπτη, αφού αυξήθηκε το ποσό που θα μας καταβληθεί από τις 300.000 στις 400.000 ευρώ. Μοναδική προϋπόθεση είναι να δοθούν οι 100.000 ευρώ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Σε σχέση με τα προηγούμενα δάνεια αυτό είναι 100% άτοκο και τα χρήματα θα επιστραφούν με δόσεις τηλεοπτικού συμβολαίου του Σεπτεμβρίου και ενός μέρους του Οκτωβρίου. Μένει να διαπιστώσουμε αν θα υλοποιηθεί αυτή η σύμβαση. Ελπίζουμε να υλοποιηθεί. Αυτό που μας είπε είναι πως μέσα σε τρεις εργάσιμες ημέρες θα έχουν μπει τα χρήματα. Επιθυμία του είναι να δοθεί το ποσό σε ποδοσφαιριστές και προσωπικό, ενώ θα κρατηθεί και ένα ποσό των 50.000-60.000 ευρω για ανάγκες της ΠΑΕ.

Επίσης από τις εισπράξεις του ματς με τον ΠΑΟΚ θα μπουν στο λογαριασμό των παικτών περίπου 60.000 ευρώ.

Ως Διοικητικό Συμβούλιο είχαμε αναλάβει την υποχρέωση να ενημερώσουμε τα νέα μέλη σχετικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Παραδώσαμε τα στοιχεία που μας ζήτησαν, ενώ έγιναν και συμπληρωματικές ερωτήσεις που αφορούσαν τη λειτουργία της Empire. Ο οικονομικός διευθυντής, κ. Μπαλασόπουλος τις έλαβε υπόψιν του και την επόμενη βδομάδα θα δοθούν απαντήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags