Facebook Pixel Να αγιάσει το στόμα σου
| 2013-02-20 12:03:00

Να αγιάσει το στόμα σου

Να αγιάσει το στόμα σου

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη διαδρομή του στον Αρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.

Και απ' ό,τι φαίνεται τα κρατούσε χρόνια μέσα του. Λίγες ώρες όμως μετά τη συνέντευξη Τύπου, οι δηλώσεις του ανεξήγητα παραποιήθηκαν.

Κι έτσι όπως παραποιήθηκαν, έγιναν αντικείμενο σκληρής και απαξιωτικής κριτικής. Τι είπε ο άνθρωπος; "Επειδή στον Αρη την έχω πληρώσει πολλές φορές χωρίς να το αξίζω αυτό το πράγμα, δεν θέλω να τα βάλω αυτήν τη στιγμή στη συζήτηση, αλλά νιώθω πολλές φορές, γιατί έχουν περάσει διάφοροι από εδώ, πήραν χρήματα, κάνανε χίλια δυο και δεν κατηγορήθηκε κανένας.

Πάντα ήμουν το εύκολο θύμα. Αυτό είναι μια πικρία. Εγώ ποτέ δεν έχω πάρει λεφτά από τον Αρη, έχω φέρει λεφτά και όταν έφυγαν σαν μεταγραφή σαν παίκτης, έχω φέρει λεφτά με παίκτες, οι οποίοι πουλήθηκαν και μιλάω για τον Χαριστέα, τον Βανγκέλι και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον οποίο δεν έφερα, αλλά καθιέρωσα βασικό στην ομάδα του Αρη και όλα τα τελευταία χρόνια ο Αρης μόνο έχει πουλήσει τέσσερις παίκτες". Δεν είπε, όπως κάποιοι είπαν και έγραψαν, ότι εγώ δεν έκλεψα, ενώ άλλοι έκλεψαν.

Ο Μιχαλήτσος είπε την αλήθεια. Εχουν περάσει προπονητές που έχουν πάρει πολλά χρήματα από τον Αρη ενώ εκείνος δεν πήρε. Και η αλήθεια είναι ότι όσες φορές τον κάλεσαν, ανταποκρίθηκε και όταν τον απομυζούσαν τον πετούσαν (όπως και τον Γιώργο Σεμερτζίδη) σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τον βρίζουν και από πάνω. Και απλά για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Μιχαλήτσος είναι προπονητής και μάλιστα με δίπλωμα pro που αρκετοί που πέρασαν από τον Αρη δεν είχαν και δεν έχουν.

Είναι εντελώς άδικος ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο Μιχαλήτσος. Και επιπλέον έχει αποδείξει πολλές φορές ότι έχει την ικανότητα. Πολύ μεγαλύτερη ικανότητα από κάποιους Ερνάντεθ και Ολίβα κλπ.

Και όσοι αναφέρονται στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ίσως, λέω ίσως, θα πρέπει να δουν ξανά το βίντεο του αγώνα για να δουν τη συμπεριφορά κάποιων παικτών του Αρη. Και έπρεπε να γίνει ο Αρης μπάχαλο μέχρι χθες το μεσημέρι, για να εκδώσει ανακοίνωση η ΠΑΕ και να στηρίξει τον Μιχαλήτσο και να αποδείξει, δημοσιεύοντας αυτούσιες τις δηλώσεις του, ότι παραποιήθηκαν ανεξήγητα;

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags