Facebook Pixel «Ποια ΑΕΚ; Δεν καταλαβαίνω πώς βγήκε»
| 2013-02-28 00:34:00

«Ποια ΑΕΚ; Δεν καταλαβαίνω πώς βγήκε»

«Ποια ΑΕΚ; Δεν καταλαβαίνω πώς βγήκε»

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ έβαλε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Από την ημέρα που έγινε η κλήρωση, σταθήκαμε άτυχοι. Ο Ολυμπιακός ήταν μία απ' τις δύο ομάδες που θέλαμε να αποφύγαμε. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι που είχε ένταση και διάρκεια. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν, έδωσαν αυτό που είχαν μέσα τους. Δε φοβήθηκαν τον αντίπαλο. Σίγουρα ο κόσμος μας είναι στεναχωρημένος απ' την ήττα. Αλλά βλέποντας τα νέα παιδιά, όλοι καταλαβαίνουν ότι γίνεται δουλειά σε βάθος για να κτίσουμε με υπομονή και επιμονή μία νέα ομάδα.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στους παίκτες μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους. Οι αλλαγές ήταν σχεδόν αναγκαστικές. Μας ενδιαφέρει πολύ το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αστέρα. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Μίτσελ για τα καλά του λόγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει απόλυτο δίκαιο ο κ. Μίτσελ για τον αγωνιστικό χώρο. Το αντιμετωπίζουμε αυτό και στις προπονήσεις. Σκεφθείτε ότι θα παίξουμε σε τρεις ημέρες ξανά σε τέτοιο γήπεδο. Έχουμε μάθει να ζούμε με αυτές τις καταστάσεις».
 

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, ο κ. Χριστόπουλος είπε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα και δεν μπορώ να καταλάβω πως βγαίνουν αυτά τα δημοσιεύματα πριν από κάθε κρίσιμο αγώνα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags