Facebook Pixel "Πάλι καλά που είναι κι ο κόσμος..."
| 2013-02-28 17:06:00

"Πάλι καλά που είναι κι ο κόσμος..."

"Πάλι καλά που είναι κι ο κόσμος..."

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε για όσα έγιναν χθες στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, για τη συνέχεια και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον "Nova Sport FM":

Για το έγινε χθες: "Χθες κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια και καταφέραμε να κρατήσουμε τους τόνους χαμηλούς γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς να δώσουμε την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό έχει προτεραιότητα. Τα προβλήματα μπορούμε να τα λύσουμε κι αργότερα".

Για το τι φταίει και για το πώς θα μπορεί να λυθεί: "Έχει τύχει σε αυτή τη χρονιά να έχουμε αρκετά νέα παιδιά και ζουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες είναι πρωτόγνωρες και για τους περισσότερους από εμάς. Προσπαθούμε εμείς οι μεγαλύτεροι να δίνουμε οδηγίες και να τους λέμε ποιο είναι το σωστό, σύμφωνα με τις εμπειρίες μας, και να λύνουμε τις όποιες παρεξηγήσεις".

Για το αν το χθεσινό επεισόδιο μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ: "Στην ΑΕΚ έχουμε μάθει σε τέτοιες καταστάσεις από την αρχή της χρονιάς και έχουμε αποκτήσει εμπειρία. Κάνουμε σωστή αγωνιστική προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι".

Για όσα ακούγονται για το διοικητικό κομμάτι της ΑΕΚ: "Μόνο να ελπίζουμε, μπορούμε. Κατά κάποιον τρόπο, έχουμε «μουδιάσει» με την κατάσταση αυτή που υπάρχει και δεν μπορούμε να πιστέψουμε σε τίποτα. Το μόνο που μας απομένει είναι να ελπίζουμε. Ευτυχώς που έχουμε και τον κόσμο που μας στηρίζει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags