Facebook Pixel Θετικός (ξανά) ο Νοτιάς στη λαϊκή βάση
| 2013-03-04 20:09:00

Θετικός (ξανά) ο Νοτιάς στη λαϊκή βάση

Θετικός (ξανά) ο Νοτιάς στη λαϊκή βάση

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ δεν έχει λόγο να χάσει την ευκαιρία να... αποδράσει από την ΠΑΕ και μέσω του εκπροσώπου του παρουσιάστηκε εκ νέου θετικός στο σχέδιο των μικρομετόχων.

Ο Νίκος Νοτιάς παρουσιάζεται τις τελευταίες μέρες απόλυτα θετικός στο σχέδιο των μικρομετόχων για άνοιγμα στον κόσμο μέσω δημόσιας εγγραφής. Για πρώτη φορά έδειξε τη στάση του στο ΔΣ της ΠΑΕ την περασμένη Παρασκευή, μέσω του εκπροσώπου του, Βασίλη Σίμου. Το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της σημερινής ΓΣ, όπου ο εκπρόσωπος του Χιώτη εφοπλιστή τάχθηκε ανοικτά υπέρ της... κοινωνικοποίησης της ΑΕΚ. Κάτι που δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία αίσθηση, καθώς μέσω αυτής της διαδικασίας του δίνεται η ευκαιρία να πετάξει από πάνω του το μπαλάκι των ευθυνών και την ταμπέλα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ και να μετακυλήσει τις ευθύνες στον... κόσμο της ομάδας.

Κάτι ανάλογο με αυτό που είχε πράξει ο Πέτρος Παππάς με τους Supporters. Με μια διαφορά: τότε ο Παππάς, σε μια προσπάθεια να κερδίσει την... ελευθερία του, είχε αναγκαστεί να ενισχύσει την προσπάθεια των «υποστηρικτών» με ένα σημαντικό ποσό που μπήκε στα ταμεία της ΠΑΕ. Ενώ τώρα, οι μικρομέτοχοι προσφέρουν στον Νοτιά ένα παρόμοιο σχέδιο διαφυγής, εντελώς δωρεάν...

Πηγή: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags