Facebook Pixel «Το καλύτερο μου ματς; Ας το κρίνουν άλλοι»
| 2013-03-16 23:19:00

«Το καλύτερο μου ματς; Ας το κρίνουν άλλοι»

«Το καλύτερο μου ματς; Ας το κρίνουν άλλοι»

Ο Ρότζερ Γκερέιρο παρέλαβε το βραβείο του MVP και μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως σήμερα η ΑΕΚ κατάφερε και πήρε αυτό που ήθελε από το ματς, που ήταν μόνο η νίκη.

«Ξέραμε πως είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, όχι μόνο για εμάς, επειδή εμείς χρειαζόμασταν τους βαθμούς, αλλά και επειδή ξέραμε πως και η Βέροια είχε ανάγκη τους βαθμούς. Άρα ήταν σημαντική νίκη για δύο λόγους. Καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Η νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε πως θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά φυσικά είναι σημαντικό όποιο παιχνίδι δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάνουμε.

Με αυτή τη σκέψη πρέπει να συνεχίσουμε και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε», είπε ο Γκερέιρο.

Στη συνέχεια, ερωτώμενος αν αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι του με την ΑΕΚ, δήλωσε: «Αυτό θα αφήσω να το κρίνουν όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια. Εγώ αυτό που θέλω είναι να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, για να βοηθάω όσο μπορώ την ομάδα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags