Facebook Pixel «Κατίδης, όπως Παπαχρήστου»!
| 2013-03-17 18:07:00

«Κατίδης, όπως Παπαχρήστου»!

«Κατίδης, όπως Παπαχρήστου»!

Λίγες ημέρες μετά το «λάθος» υπέρ Κασιδιάρη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, προαναγγείλει αυστηρές κυρώσεις... τύπου Παπαχρήστου για τον Κατίδη.

Ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης σχολίασε στο κεντρικό δελτίο του MEGA το ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη της ΑΕΚ, Γιώργου Κατίδη που έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών εντός κι εκτός Ελλάδας.

«Ο χαιρετισμός του νεαρού Κατίδη ήταν ένα τρομερό λάθος από μέρους του. Η αθλητική ηγεσία δεν αφήνει ατιμώρητες τέτοιες πρακτικές. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν οι ίδιες αυστηρές κυρώσεις που είχε και η αθλήτρια της Ολυμπιακής ομάδας στίβου, Βούλα Παπαχρήστου εξαιτίας του ρατσιστικού τότε σχολίου της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Ο κ. Ιωαννίδη κλήθηκε να μιλήσει και για το «όχι» που ψήφισε ο ίδιος από απροσεξία στη Βουλή, για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη και επανέλαβε ότι είχε υποστηρίξει εξ αρχής: «Ας με κρίνουν όσοι δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος. Εγώ είχα το θάρρος να βγω και να πω ότι ψήφισα «οχι» εκ παραδρομής. Ηταν μία απροσεξία μου... αυτή είναι η αλήθεια»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags