Facebook Pixel Όταν ο ΑΟ Γιάννινα συνάντησε την Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-03-24 18:36:00

Όταν ο ΑΟ Γιάννινα συνάντησε την Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο ΑΟ Γιάννινα συνάντησε την Μπαρτσελόνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το δικό τους όνειρο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι πιτσιρικάδες του ΑΟ Γιάννινα που μετά από πρόσκληση της Μπαρτσελόνα, έδωσαν στην Βαρκελώνη φιλικό με το προπαιδικό τμήμα των «μπλαουγκράνα».

Όλα ξεκίνησαν από ένα βίντεο στο οποίο καταγραφόταν η ομάδα των Ιωαννίνων να πετυχαίνει γκολ αλλάζοντας 20 πάσες μέσα σε 59 δευτερόλεπτα.
 



Αυτό το βίντεο λοιπόν έκανε το γύρο του κόσμου και οι άνθρωποι των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, αποφάσισαν να προσκαλέσουν τους μικρούς… Μέσι των Ιωαννίνων σε φιλικό παιχνίδι στις δικές τους εγκαταστάσεις στην Βαρκελώνη.

Τα έξοδα του ταξιδιού ανέλαβε ο όμιλος Forthnet και κάπως έτσι, σήμερα 24 Μαρτίου, τα πιτσιρίκια του ΑΟ Ιωαννίνων βρέθηκαν στο κέντρο «Ζοάν Γκαμπέρ», δίπλα από την περίφημη «Μασία» και έζησαν το όνειρό τους αντιμετωπίζουν το προπαιδικό τμήμα της Μπαρτσελόνα με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 2000 και το 2001.

Οι αρχές του «τίκι-τάκα» αποδείχθηκε ότι έχουν περάσει για τα καλά και στους «μικρούς μάγους» των «μπλαουγκράνα» που νίκησαν 8-1 αν και απέναντί τους βρέθηκε μία πραγματική καλή ομάδα… Το αποτέλεσμα όμως, έτσι και αλλιώς, είχε πολύ μικρή σημασία για όλους.

Και αυτό φάνηκε όταν μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδων, αγκαλιάστηκαν και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί, απαθανατίζοντας πολύ όμορφες στιγμές. Αν και είναι σίγουρο, ότι για τα παιδιά των Ιωαννίνων αυτό είναι μία εμπειρία που θα θυμούνται έτσι και αλλιώς για όλη την ζωή τους.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags