Facebook Pixel «Νίκη με Αστέρα για να... ξεμπερδεύουμε»
| 2013-03-28 21:07:00

«Νίκη με Αστέρα για να... ξεμπερδεύουμε»

«Νίκη με Αστέρα για να... ξεμπερδεύουμε»

Αν και ξέρει πως το παιχνίδι με τον Αστέρας Τρίπολης είναι δύσκολο, ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ζήτησε τη νίκη την Δευτέρα για να τελειώνουν με την παραμονή.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας (1/4) με τον Αστέρα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας κάνει εξαιρετική πορεία. Είναι ομάδα με ποιοτικό ρόστερ. Έχει έναν έμπειρο προπονητή, τον κ. Τσιώλη, ενώ προέρχεται και από πέντε συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν είμαστε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και βγάλουμε πάθος και θέληση για τη νίκη, θα είμαστε κοντά στο να τα καταφέρουμε».

Για το στόχο του Πανιωνίου απέναντι στην ομάδα της Τρίπολης: «Σε κάθε αγώνα η ομάδα κατεβαίνει για τη νίκη. Η προσέγγιση σε κάθε ματς, διαφοροποιείται ανάλογα με τον αντίπαλο. Θέλουμε τη νίκη για να ξεμπερδεύουμε όσο νωρίτερα γίνεται με την παραμονή».

Για το αν κάνει αλλαγές: «Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα. Όποιος δείξει την μεγαλύτερη όρεξη και θέληση στην προπόνηση, θα αγωνιστεί».

Για την αξία του Αστέρα: «Ο Αστέρας έχει τρομερή ποιότητα, με δημιουργικό θέαμα στο παιχνίδι του. Θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι. Σίγουρα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση» .

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο παίκτη από την αντίπαλη ομάδα: «Δεν ξεχωρίζουμε κάποιον παίκτη, είναι όλοι επικίνδυνοι. Και εμείς όμως, είμαστε Πανιώνιος. Αγωνιζόμαστε μπροστά στον κόσμο μας, στην έδρα μας και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο για να φτάσουμε στη νίκη και να πάμε ψηλότερα».

Για την επιθετική ποιότητα του Αστέρα: «Και ο Πανθρακικός και ο Ατρόμητος ήταν επιθετικές ομάδες. Υπήρχε ροη στο παιχνίδι. Αυτό μας εξυπηρετεί και εμάς γιατί έχουμε ταχύτητα και ποιότητα σαν ομάδα».

Για το αν ο Ανδράλας είναι έτοιμος: «Μπήκε σήμερα σε κάποια κομμάτια της προπόνησης. Δεν μπορούμε να πούμε όμως αν θα είναι έτοιμος τη Δευτέρα. Προέχει, όπως πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις, η υγεία του παίκτη».

Για το πώς θα είναι η συνέχεια για τον Πανιώνιο σε περίπτωση που νικήσει τον Αστέρα και εξασφαλίσει την παραμονή: «Σε αυτήν την περίπτωση θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν έχουν έως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags