Facebook Pixel "Ποιο ντέρμπι; Έχει ακόμα δρόμο ο ΠΑΟΚ..."
| 2013-03-30 13:05:00

"Ποιο ντέρμπι; Έχει ακόμα δρόμο ο ΠΑΟΚ..."

"Ποιο ντέρμπι; Έχει ακόμα δρόμο ο ΠΑΟΚ..."

Ο Νίκος Σαργκάνης μιλάει στον sportdog για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και την διαφορά των δύο ομάδων. Οδηγία στους Πρωταθλητές: "Να σεβαστούν τον κόσμο που θα πληρώσει".

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας εξηγεί γιατί κατά την γνώμη του δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο», μιλάει για το πόσο απέχει ο Ολυμπιακός από τους αντιπάλους του και δίνει... συμβουλές στους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν θέαμα για αυτούς που δίνουν τα ευρώ τους για να πάνε γήπεδο.

Αναλυτικά:


Πώς το βλέπετε το ντέρμπι της Κυριακής;

Ποιο ντέρμπι; Τώρα λέμε ένα ντέρμπι ένα ματς που ο Ολυμπιακός είναι 17 βαθμούς μπροστά. Για να είναι ντέρμπι πρέπει να είναι και κοντά στην βαθμολογία οι δύο ομάδες. Η ποιοτική διαφορά μεταξύ των ομάδων είναι μεγάλη.

Οπότε βλέπετε νίκη Ολυμπιακού;
 

Ναι, πιστεύω πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός. Αλλά ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν είναι έτοιμος για να πει πως έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μπροστά οι ερυθρόλευκοι...

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Φοβάστε μην υπάρχει... χαλάρωση στο Λιμάνι;

Δεν ξέρω αν έχουν χαλαρώσει ή όχι. Εγώ λέω από πλευράς δυναμικότητας. Θα δούμε βέβαια και μετά το ματς το αποτέλεσμα...

Πώς την είδατε την τιμωρία του Σαλπιγγίδη;

Δεν ξέρω τι να πω. Πώς να τοποθετηθώ για αυτή την απόφαση; Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Δεν ασχολούμαι με τέτοια αφού ο Ολυμπιακός είναι τόσους βαθμούς μπροστά.

Περιμένετε ένα ανοιχτό παιχνίδι;

Αυτό που πρέπει να βάλουν και οι δύο τους στο μυαλό και ειδικά ο Ολυμπιακός, είναι πως το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Πρέπει να παίξουν για τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο. Να τον σεβαστούν, θα πληρώσουν εισιτήριο. Θέλουν να δουν μπάλα. Μην ξεχνάμε πως έχουν υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, ειδικά σε αυτές τις εποχές. Πρέπει να σεβαστούν αυτούς που βγάζουν κάποια ευρώ από την τσέπη τους για να δουν την ομάδα.

Πώς βλέπετε την λογική του Ολυμπιακού να ψάχνει μεταγραφείς κυρίως από Ισπανία;

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που παρουσιάζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Λογικά κινείται εκεί και αφού έχει και τον Μίτσελ. Να ακολουθήσουν την φιλοσοφία του προπονητή και να δούμε τον Ολυμπιακό να προσφέρει και θέαμα του χρόνου.

Συντάκτης: Βαγγέλης Καράμαλης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags