Facebook Pixel Από χαζομπαμπάς ...κερατάς!
| 2013-04-06 11:00:00

Από χαζομπαμπάς ...κερατάς!

Από χαζομπαμπάς ...κερατάς!

Ποιος διεθνής επιθετικός δήλωνε ευτυχισμένος πατέρας τον Φεβρουάριο και μετά από ένα μήνα ανακάλυψε ότι το παιδί δεν ήταν δικό του και χώρισε την αγαπημένη του; Διαβάστε!

Ο παίκτης στον οποίο αναφερόμαστε είναι ο Ζερμέν Ντεφόε. Ο επιθετικός της Τότεναμ έγινε ...πατέρας στις 19 Φεβρουαρίου δηλώνοντας πανευτυχής για τη γέννηση του γιου του που έφερε στον κόσμο η Αν Μαρί Μουρ.

Μάλιστα, στο είχε γράψει στο προφίλ του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ευλογημένος με τη γέννηση του Τζόσουα-Τζέιμς.

"Εχω έναν γιο πια, οπότε θα παλέψω σκληρά για να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αποτελέσω υπόδειγμα για εκείνον. Περνάω χρόνο μαζί του, τον ταΐζω, τον βάζω για ύπνο, του αλλάζω τις πάνες. Κάνω ό,τι χρειάζεται. Είναι το πρώτο μου παιδί και είναι απίστευτη εμπειρία. Αλλάζει όλη τη ζωή σου, τον τρόπο που σκέφτεσαι. Νιώθω ευλογημένος", είχε δηλώσει.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Όλα αυτά, όμως, καταρρίφθηκαν στα τέλη Μαρτίου! Γιατί; Ο Ντεφόε έκανε τεστ πατρότητας στον νεογέννητο και ανακάλυψε ότι δεν είναι δικό του παιδί αλλά άλλου!

Από ...χαζομπαμπάς έμαθε ότι είναι κερατάς με απλά λόγια ο Ντεφόε, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το θέμα.

Απορίας άξιον είναι βέβαια, ποιος άνοιξε τα μάτια του παίκτη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags