Facebook Pixel Πόσο ΘΕΟΣ είσαι, Φάμπρι;; (BINTEO)
| 2013-04-09 00:14:00

Πόσο ΘΕΟΣ είσαι, Φάμπρι;; (BINTEO)

Πόσο ΘΕΟΣ είσαι, Φάμπρι;; (BINTEO)

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μας φυλούσε το καλύτερο για το τέλος, καθώς επέστρεψε οδικώς (!) στην Ισπανία και ένα ισπανικό κανάλι τον έκανε θέμα!

Το ότι ο Φάμπρι είναι τουλάχιστον… εκκεντρικός ή μάλλον περιπτωσάρα (!) το καταλάβαμε από τους λίγους μήνες της θητείας του στον Παναθηναϊκό.

Όμως ο Ισπανός κατάφερε να γίνει θέμα στο κανάλι «LaSexta»με την απόφαση του να επιστρέψει οδικώς στην πατρίδα του σε ένα δικό του roadtrip!

H... Οδύσσεια, όπως ο ίδιος τη χαρακτήρισε, του Φάμπρι διήρκεσε 4 ημέρες και πέρασε από 4 διαφορετικές χώρες και αποφάσισε να επιστρέψει με το αυτοκίνητο στην Ισπανία για να έχει χρόνο να σκεφτεί και να εξελιχθεί ως άνθρωπος, ενώ, όπως λέει «είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και νέα μέρη»!

Παράλληλα, είπε ότι ακόμα δεν έχει καταλάβει γιατί απολύθηκε από την ομάδα, λέγοντας ότι πιθανότατα έφταιγαν οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Πλατανιά για παίκτες χωρίς αρ@@α!.

Κι όμως, όπως εξηγεί, η εμπειρία του στην Ελλάδα τον βοήθησε, καθώς «γνώρισα τα ελληνικά νησιά, όπως η Κέρκυρα, η Κρήτη», αλλά και τη ζωή στη χώρα μας!

Επίσης, αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα οδηγούσε στην Ελλάδα, χωρίς δίπλωμα οδήγησης: «Είχα ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης σπίτι μου κι όλο αυτό το διάστημα οδηγούσα στην Ελλάδα χωρίς δίπλωμα, αλλά χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα»!

Τέλος, ανέφερε και τις ελληνικές λέξεις που έμαθε: «Καλημέρα, καλησπέρα... καληνύτσα (σ.σ. όπως ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά)».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags