Facebook Pixel Να προσέξουν το ...μόριο του Ανελκά!
| 2013-04-10 13:00:00

Να προσέξουν το ...μόριο του Ανελκά!

Να προσέξουν το ...μόριο του Ανελκά!

Τι πρέπει να φοβάται ο ΠΑΟΚ αν αποκτήσει το Γάλλο άσο; Μπορεί να βάλει τα γκολάκια του στο ελληνικό πρωτάθλημα; Τι να κάνει ο Σαββίδης με Ζαγοράκη; Γράφει ο Γιώργος Μύρτσος!

Σίγουρα ο ερχομός του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ είναι θείο δώρο. Είναι καλό να το εκμεταλλευτεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ και να μην τον αδειάσουν. Ο Ανελκά στην ψωροκώσταινα την Ελλάδα, φαντάζει τεράστιο όνομα. Τεράστιος φορ, ίσως ένας από τους καλύτερους που βγήκαν ποτέ στην Ευρώπη. Πρέπει όμως να δούμε και τη φθίνουσα πορεία του τα τελευταία χρόνια. Είναι στα 34 και σίγουρα είναι μεταγραφή αεροδρομίου για την Ελλάδα. Αλλά με τέτοιου είδους μεταγραφές, δεν δουλεύεις σε βάθος.

Χτίζω και αγοράζω στοχευμένα

Οι ομάδες χτίζονται και δεν αγοράζονται. Αυτή είναι η άποψή μου. Το τέλειο, βέβαια, είναι ο συνδυασμός του χτίζω και, παράλληλα, αγοράζω 3-4 μεγάλα ονόματα, που είναι στην κατάλληλη ηλικία για να κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και να βοηθήσουν για μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Να βρούνε ποιος θα κάνει τι

Αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ πρέπει να βάλουν έναν στόχο, πρωτίστως ποιος θα ασχολείται με τι; Ακόμα εδώ στη Θεσσαλονίκη ακούγονται τα ονόματα του Ζαγοράκη και του Γκαγκάτση. Πρέπει να καταλήξει ο Σαββίδης στους συνεργάτες του και τους ρόλους που θα έχουν. Ποιος θα είναι ο προπονητής που θα τον κάνει μεγάλο στην Ελλάδα και με πορείες στην Ευρώπη; Και έπειτα να καθίσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να κάνει ο καθένας τις εισηγήσεις-προτάσεις, για να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Σχεδιασμός με δεδομένη την παρουσία του Σαββίδη.

Θα κάνει τα γκολάκια του, αλλά...

Επίσης, να ασχοληθούν με τα φυτώρια και τι ακαδημίες. Και οι μεγάλοι παίκτες που θα έρθουν, να είναι σε ηλικία που θα βγάλουν καύλα, θέλω και πιστεύω στο γήπεδο. Και θα ζητήσουν τη διάκριση μέσω του ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να γίνει νεκροταφείο ελεφάντων. Να κάνει την τελευταία του αρπαχτή ο Ανελκά όπως και ο κάθε 35άρης. Στον Έλληνα αρέσει η παραμύθα και θα πλημμυρίσει το "Μακεδονία" από μία τέτοια μεταγραφή, είναι σίγουρο. Και θα κάνει και τα γκολάκια του, σιγά στην Ελλάδα έρχεται. Αλλά το θέμα είναι γαλουχηθούν και οι πιο μικροί στα αποδυτήρια.

Να προσέξουν τα ...π@@@σκάμπιλα!

Και να δούμε και την θέληση για διάκριση που έχει. Όλα θα πρέπει να τα μετρήσουν. Όπως επίσης, ότι ο Βιεϊρά τον είχε χτυπήσει με το πέος του στα αποδυτήρια της Άρσεναλ, όπως έγραψε στην αυτοβιογραφία του. Επειδή μερικά πράγματα μένουν σαν κόμπλεξ, να προσέξουν τον Ανελκά στον ΠΑΟΚ, μη ρίξει π@@@σκάμπιλο σε κανένα παιδάκι στα αποδυτήρια...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags